Ποδόσφαιρο

Super League 2: Εξαιρετική Καλλιθέα, «διπλό» ο Απόλλων Λάρισας [vids]

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - 22:05

Η ομάδα των νοτίων προαστίων νίκησε 3-0 την ΑΕΚ Β', ενώ οι Θεσσαλοί 1-0 τους Πόντιους.

Super League 2: Εξαιρετική Καλλιθέα, «διπλό» ο Απόλλων Λάρισας [vids]

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα της Καλλιθέας, στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ Β', στο «Ελ-Πάσο». Το τελικό 3-0 δείχνει πολλά, ωστόσο η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ πάλεψε αρκετά και θα μπορούσε να είχε πετύχει κάτι παραπάνω. Εξάλλου, με το καλημέρα στο ματς θα μπορούσε να είχε προηγηθεί, αλλά ο Στρέζος σταμάτησε τον Απόστολο Χριστόπουλο. Η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ στο 5' με τον Λουκίνα να ευστοχεί σε πέναλτι, μετά το χέρι του Κάτσικα.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ Β' με τον Απόστολο Χριστόπουλο, αλλά ξανά ο Στρέζος ήταν εκεί. Ο παίκτης της Ένωσης είχε και τρίτη ευκαιρία στο 29', αλλά ξανά ο γκολκίπερ της Καλλιθέας του είπε όχι. Έτσι, στο 46' ο Κυνηγόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 και όλα τελείωσαν.

Μια ακόμα μεγάλη επέμβαση του Στρέζου το 51', σε σουτ του Ευθύμη Χριστόπουλου.

Με τους γηπεδούχους να απαντούν. Στο 60' με δοκάρι του Κυνηγόπουλου και στο 90' με τον Κωστανάσιο να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γ. Σίμος): Στρέζος, Βασιλούδης, Ρέντζας, Χατζηδίμπας, Ευαγγέλου, Μπουλούλης (87' Λάσκαρης), Σαντάνα (78' Τσιντώνης), Ντεμέτριους (71' Κωστανάσιος), Κυνηγόπουλος, Νίλι, Λουκίνας (87' Μουνιέ).

ΑΕΚ Β' (Σ. Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης (19' Τρούμπουλος), Χατζηκυριάκος (63' Γεωργέας), Κάτσικας, Χριστοφιλόπουλος (67' Λέλεκας), Πάπα, Γερολέμου (46' Γκολφίνος), Κορομηλάς, Σκόνδρας, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος.

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 1-0 στο γήπεδο του Πολυκάστρου τον Απόλλωνα Πόντου. Το ματς κρίθηκε στο 75' με το δυνατό σου του Ντουλγκέροφ. Με την ομάδα της Λάρισας να κάνει και νέο «διπλό» μετά από εκείνο που είχε σημειώσει στη Βέροια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δ. Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Μουμίν, Φράγκος, Καλαϊτζίδης, Νασέρ, Κωστίκας, Καλογέρης, Αραβίδης, Αμαραντίδης, Μπελεβώνης, Ντιαλόσι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Β. Μόρας): Μέλι, Ντ’ Αγκοστίνο, Γιαννίτσης, Ποτόσογλου (46' Κοντρέρας), Ζαχαράκης (65' Ντουλγκέροφ), Λίταινας, Σταματής (89' Καλούσης), Κοτσιανούλης (70' Χαλάτσης), Σιατραβάνης, Μπεκιαρίδης (46' Μπαλογιάννης), Κλιγγόπουλος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr