Ποδόσφαιρο

Α' Κύπρου: Η Ομόνοια επέστρεψε με 4άρα στις νίκες [vid]

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - 23:54

Νίκησε 4-0 στο «ΓΣΠ» την Καρμιώτισσα στο φινάλε του πρώτου γύρου του κυπριακού πρωταθλήματος.

Α' Κύπρου: Η Ομόνοια επέστρεψε με 4άρα στις νίκες [vid]

Πριν από λίγες ημέρες η Ομόνοια νίκησε 2-1 την Καρμιώτισσα για το Κύπελλο Κύπρου. Αυτή τη φορά το πέτυχε για το πρωτάθλημα. Αλλά με μεγαλύτερη άνεση. Στο φινάλε του πρώτου γύρου, οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν της αντιπάλου τους με 4-0. Με τον τρόπο αυτό επέστρεψαν στις νίκες μετά τη βαριά ήττα (4-0) από τον ΑΠΟΕΛ.

Η Ομόνοια ήταν από την αρχή καλύτερη στο ματς. Όμως, το πρώτο της γκολ ήρθε σε μια ανύποπτη φάση και με τη βοήθεια της τύχης, μιας και ήταν αυτογκόλ του Τάντι (23'). Το 2-0 έγινε στο 56' με σκόρερ τον Λέτσγιακς μετά από λάθος στην άμυνα της Καρμιώτισσας. Στο 68' η Ομόνοια πέτυχε το 3-0 με τον Λοΐζου, για να σκοράρει ο Κακουλλής στο 86' και να διαμορφώσει το τελικό 4-0 για τους «πράσινους».

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιανίκ Φερέρα): Ουζόχο, Μάθιους, Γιούστε, Μίλετιτς (79' Παναγιώτου), Λέτσγιακς, Κασάμα (63' Κούσουλος), Ντίσκερουντ, Χαραλάμπους (74' Μπεζούς), Κίτσος (74' Κακουλλής), Λοΐζου, Χούπερ (63' Ανσαριφάρντ).

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Χρίστος Χαραλάμπους): Κνόμπλοχ, Τζανακάκης (59' Σελούστκα), Αγγελή, Χούμποτσαν, Τάντι, Μαλόν (74' Νεοφύτου), Κουλιμπαλί (59' Χατζηβασίλης), Ελ Αλουχί (80' Ανδρονίκου), Καλτσάς, Μπεν Σαλάμ, Σελάγια (46' Ντούρις).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr