Ποδόσφαιρο

Super League 2: «Τρένο» η Κηφισιά - Ακολουθεί ο Απόλλων

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 20:03

Πέντε στα πέντε και πρωτιά για την ομάδα των βορείων προαστίων. Σε απόσταση… βολής η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Super League 2: «Τρένο» η Κηφισιά - Ακολουθεί ο Απόλλων

Η πορεία της ομάδας της Κηφισιάς στο φετινό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας είναι φέτος εξαιρετική. Ο σύλλογος των βορείων προαστίων έκανε το «5 στα 5» στον Νότιο όμιλο, καθώς νίκησε 3-1 τον ΠΑΟ Ρουφ στο εξ αναβολής ματς για την 3η αγωνιστική. Με τους γηπεδούχους να έχει στον πάγκο, ως υπηρεσιακό προπονητή, τον Λευτέρη Βελέντζα.

Η Κηφισιά άνοιξε το σκορ στο 22' όταν ο Καλλέργης κέρδισε πέναλτι. Ο Κουιρουκίδης ήταν εύστοχος από την «άσπρη βούλα» για το 0-1. Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο, αλλά με την έναρξη του δευτέρου έγινε το 0-2. Ο Τετέι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟ Ρουφ ήταν αυτός που μείωσε σε 1-2 στο 78' με την κεφαλιά του Πανουργιά. Ωστόσο, στο 90'+3 ο Ταλάλ πήρε το… ριμπάουντ και πέτυχε το τελικό 1-3.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Λ. Βελέντζας): Κουνάδης, Τασιούλης, Καμί, Χατζηλάμπρος, Κατσούλης, Ζαχάρος, Πανουργιάς, Βενάρδος, Κυριαζής, Τσιάβος, Ζαφειράκης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γ. Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Ποζατζίδης (46' Παπασάββας), Σπίνος, Παναγιώτου (68' Σμπώκος), Μαζουλουξής, Ιατρούδης (89' Βαφέας), Καλλέργης, Παυλάκης, Κουϊρουκίδης (46' Τετέι), Γκίνη (68' Ταλάλ).

Στο άλλο εξ αναβολής ματς της ημέρας, ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Β'. Με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να έχει και την τύχη με το μέρος της. Διότι το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, αυτό δηλαδή που σημείωσε ο Φατιόν στο 57' ήρθε μετά από εκτέλεση φάουλ, την μπάλα να κοντράρει στο τείχος και να αλλάζει πορεία. Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιάννη Οκκά είχε αρκετές ευκαιρίες με τον Κότσαρη να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις. Από ένα δοκάρι είχε η κάθε ομάδα. Στο 3' η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με την σέντρα-σουτ του Κρέσπο και ο Ολυμπιακός Β' στο 69' με το σουτ του Βοΐλη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ. Τάτσης): Κότσαρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν, Μωραΐτης (60' Ράιτ), Οντόνε, Χαλίμι (89' Τσαμούρης), Λούι, Σίγκνεβιτς, Παπαγεωργίου (82' Κοροβέσης), Ερέρα (60' Πατάπης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' (Γ. Οκκάς): Παπαδούδης, Λιάτσος (53' Συρμής), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς (46' Κατσουλίδης), Μαυρουδής, Μαρίνος (63' Βλαχομήτρος), Βοΐλης (84' Αλίγιαγκιτς), Κωστή, Χρυσόπουλος, Καρακούτης (63' Ιμπαγάσα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr