Ποδόσφαιρο

Μετά το Μουντιάλ Παρί και Μέσι στο... τραπέζι για ανανέωση [vid]

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 - 21:13

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας τόνισε πώς το προσεχές διάστημα θα γίνουν συζητήσεις με τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Μετά το Μουντιάλ Παρί και Μέσι στο... τραπέζι για ανανέωση [vid]

Στο φινάλε της φετινής σεζόν λήγει το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο στο ερώτημα αν θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει από το Παρίσι, απάντηση δεν υπάρχει ακόμη. Μόνο ο ίδιος ο Αργεντινός σούπερ σταρ ξέρει τι μέλλει γενέσθαι. Βέβαια, από την άλλη πλευρά υπάρχει και η διάθεση της Παρί Σεν Ζερμέν. Η οποία δεδομένα θέλει να διατηρήσει τον Λίο στο δυναμικό της.

Για το θέμα αυτό έκανε δηλώσεις ο Νασέρ Κελαϊφί. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας πήρε θέση για το θέμα αυτό. Δηλαδή για το μέλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ. Το σίγουρο είναι ένα. Άπαντες στην Παρί Σεν Ζερμέν επιθυμούν την παραμονή του Μέσι στο ρόστερ του συλλόγου. Αυτό εξέφρασε και ο Κελαϊφί.

Με τον πρόεδρο των πρωταθλητών της Γαλλίας να τονίζει: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Μέσι να μιλήσουμε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά και οι δύο πλευρές είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη συνεργασία μας. Είναι ευτυχισμένος στην Παρί και αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας, από το πώς αγωνίζεται με την εθνική του ομάδα. Έχει παίξει φανταστικά για εμάς στη φετινή σεζόν».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr