Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής πίεσε, η Βέροια κράτησε [vids]

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022 - 17:27

Ισοπαλία 1-1 στο Καυτανζόγλειο αν και ο Γηραιός είχε διπλάσιες τελικές στο τέρμα.

Ο Ηρακλής πίεσε, η Βέροια κράτησε [vids]

Χωρίς νικητή άνοιξε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στη Super League 2. Ισόπαλο με γκολ (1-1) έληξε το ματς του Ηρακλή με τη Βέροια, στο Καυτανζόγλειο. Σε μια αναμέτρηση όπου οι δύο ομάδες είχε υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο. Ο Κατσαμπής για τον Γηραιό και ο Ματζιαρίδης για τη «βασίλισσα» του Βορρά.

Ο Ηρακλής είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες. Ωστόσο, η ομάδα του Τάσου Κατσαμπή εκμεταλλεύτηκε μια από τις λιγοστές που της παρουσιάστηκαν και πήρε το προβάδισμα. Στο 29' ο Δόρης τσίμπησε την μπάλα στο χώρο του κέντρου. Έτσι, πέρασε την κάθετη πάσα για τον Γιουμπιτάνα. Στο πρώτο σουτ που επιχείρησε, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε. Ωστόσο, ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ (1-0). Λοιπόν, αυτό ήταν και το σκορ στα πρώτα 45 λεπτά.

Όμως, το δεύτερο μέρος άρχισε με γκολ. Αυτή τη φορά από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Στο 48' ήρθε το 1-1 για την ομάδα της Βέροιας. Η κάθετη πάσα του Ιωάννου στην πλάτη της άμυνας των παικτών του Ηρακλή είχε αποδέκτη τον Φασίδη. Εκείνος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Βελλίδη. Με τον τρόπο αυτό ο σύλλογος από την Ημαθία ισοφάρισε.

Μετά το 1-1 οι δύο ομάδες «κυνήγησαν» το δεύτερο τέρμα. Ωστόσο καμία δεν μπόρεσε τελικά να φτάσει στο γκολ της νίκης. Ο Παπαδόπουλος είπε… όχι στο Πατράλη στο 73' και στον Άλεξιτς στο 79'. Η Βέροια απείλησε στο 75' με τον Ιωάννου και στο 79' με τον Μπελεβώνη. Στη δεύτερη φάση επενέβη ο Βελλίδης. Με την τελευταία φάση του ματς στις καθυστερήσεις (90'+2) για τον Ηρακλή. Όμως, η κεφαλιά του Κωστούλα δεν βρήκε στόχο.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Τάσος Κατσαμπής): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα, Δόρης (61' Τότσκα), Πατράλης, Τόμας (81' Μανουσάκης), Μελούνοβιτς (61' Άλεξιτς).

ΒΕΡΟΙΑ (Γιάννης Ματζιαρίδης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Στίκας, Μαραγκός, Ιωάννου (79' Ισαακίδης), Φασίδης (87' Μουχάλης), Μπούζας (4' Μασούρας), Μπλέτσας, Ορφανίδης (87' Κατσούκης).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr