Ποδόσφαιρο

Super League 2: Πέμπτη σερί νίκη για ΠΑΟΚ Β' και ΑΕΛ

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 - 18:17

Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά νίκησε 3-0 τον Ηρακλή Λάρισας, ενώ οι «βυσσινί» 2-0 τον Αλμωπό στην Αριδαία.

Super League 2: Πέμπτη σερί νίκη για ΠΑΟΚ Β' και ΑΕΛ

Αμετάβλητη έμεινε η κατάταξη στην κορυφή του Βορείου ομίλου της Super League 2 μετά και τα κυριακάτικα αποτελέσματα. Διότι τόσο ο ΠΑΟΚ Β' όσο και η ΑΕΛ πήραν τρίποντα και έφτασαν τις πέντε συνεχόμενες νίκες. Η μεν δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας. Η δε ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα, με 2-0, από την Αριδαία κόντρα στον Αλμωπό.

Επιπλέον, ήταν μια αγωνιστική που κανένα ματς της Κυριακής δεν έληξε ισόπαλο. Μιας και σε όλα υπήρξε νικητής. Νίκη Βόλου και Πανσερραϊκός αξιοποίησαν τον παράγοντα έδρα. Αντίθετα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Απόλλων Πόντου έκαναν σημαντικά «διπλά» και ανεβαίνουν κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αλμωπός Αριδαίας - ΑΕΛ 0-2

(29' Νίνο, 68' Νικολιάς)

Απόλλων Λάρισας - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3

(14' Κοζορώνης, 45'+2 Βερνάρδος, 89' Αθανασιάδης)

Νίκη Βόλου - Διαγόρας 3-0

(21', 29' Κάσσος, 89' Μιλούνοβιτς)

ΠΑΟΚ Β' - Ηρακλής Λάρισας 3-0

(52' Μιχαηλίδης, 86' Δαρέλας, 89' Γρόσδης)

Πανσερραϊκός - Μακεδονικός 2-0

(50' Κανίς, 90'+2 Σοφιανός)

Θεσπρωτός - Απόλλων Πόντου 2-3

(30' Μπονίγια, 85' Τρομπούκης - 27' Κωστίκας, 34' Λαμπίρης, 40' Εσάλο)

Ανάλογο, ως ένα βαθμό, σκηνικό και στον Νότιο όμιλο. Ούτε εκεί υπήρξε ισοπαλία. Βέβαια, εδώ οι νικητές ήταν οι δύο γηπεδούχοι. Μιας και στο τελευταίο κομμάτι των ματς, τόσο η Παναχαϊκή όσο και τα Χανιά, πήραν τους τρεις βαθμούς. Ειδικά οι Πατρινοί είναι πλέον στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χανιά - Ηλιούπολη 1-0

(90' Γιαμπερέ)

Παναχαϊκή - Αιγάλεω 1-0

(79' Μυτίδης)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr