Ποδόσφαιρο

Championship: Μόνη πρώτη η Μπέρνλι

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 - 19:35

Νίκησε 3-0 την ΚΠΡ στο «Loftus Road» και είναι στο +3 από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ισοπαλία ανάμεσα σε Γουότφορντ και Χαλ.

Championship: Μόνη πρώτη η Μπέρνλι

Ένα ακόμα τρίποντο για την Μπέρνλι. Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί επικράτησε 3-0 της ΚΠΡ στο Λονδίνο και διατήρησε τη διαφορά των 3 πόντων από τη δεύτερη, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η πρωτοπόρος της Championship «καθάρισε» το ματς από τα πρώτα 45 λεπτά. Διότι έβαλε τις βάσεις για να φύγει με τρίποντο από το «Loftus Road». Μιας και πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα με δύο γκολ διαφορά.

Ο Γκούντμουντσον στο 19' κατάφερε και σκόραρε, σημειώνοντας το 1-0 για την Μπέρνλι κόντρα στην ΚΠΡ. Ωστόσο το δεύτερο τέρμα από τον Μάτσεν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45'+2) ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστικό. Διότι αυτό το 0-2 «σκότωσε» τους παίκτες του λονδρέζικου συλλόγου. Το γκολ του Τέλλα στο 71' για το 0-3 ήταν το κερασάκι στην… τούρτα, καθώς «κλείδωσε» τη νίκη της Μπέρνλι.

Στο άλλο ματς της Κυριακής, Γουότφορντ και Χαλ έμειναν στο 0-0. Πολύτιμο αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους που δίνουν τον δικό τους αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν βασικός, αλλά τραυματίστηκε στο γόνατο στα πρώτα λεπτά. Με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr