Ποδόσφαιρο

Η Ομόνοια «λυτρώθηκε» στις καθυστερήσεις [vids]

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 - 22:24

Νίκη 1-0 κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας. «Λευκή» ισοπαλία στο «Τσίρειο» για ΑΕΛ και Άρη.

Η Ομόνοια «λυτρώθηκε» στις καθυστερήσεις [vids]

Το ματς ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Ακρίτα Χλώρακας ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Με τους «πράσινους» να έχουν συντριπτική κατοχή της μπάλας. Από το πρώτο λεπτό. Μάλιστα ο Λοΐζου στο 23' σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Το σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο 45λεπτο. Με την Ομόνοια να πιέζει ασφυχτικά. Έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες, αλλά καμία δεν είχε θετική κατάληξη. Με πρωταγωνιστές τους Μπρούνο, Κακουλλή. Τελικά, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+5) ο Μπέζους με δυνατό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή σημάδεψε σωστά. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Περντρέου για το τελικό 1-0.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιανίκ Φερέρα): Ουζόχο, Μάθιους, Λανγκ, Μίλετιτς, Λέτσγιακς, Κασάμα (80' Κούσουλος), Μπασιρού (58' Παπουλής), Μπρούνο (80' Μπάρκερ), Λοΐζου, Κίτσος (58' Μπεζούς), Ανσαριφάρντ (70' Κακουλλής).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (Μαρκ Βελάσκο): Περντρέου, Σέχιτς, Κόρατς, Ντραμέ, Καραγιάννης, Άμπραχαμ, Κονέ (81' Πογκέν), Ελ Τζεμίλι, Γαβριήλ (67' Εράσο), Αραούχο (81' Ζουνίνιο), Αμπντουσαλάμοφ (52' Ραμίρες).

«Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε ΑΕ Λεμεσού και Άρη Λεμεσού, στο τελευταίο μεταξύ τους ντέρμπι στο «Τσίρειο» στάδιο. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με… χαμένο της βραδιάς τον Άρη που έχασε πόντους στη «μάχη» κορυφής και πλέον είναι στο -3 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Ο Άρης είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως η άμυνα της ΑΕΛ έκανε καλή δουλειά. Η μεγαλύτερη στιγμή στο ματς ήρθε στο 46' όταν ο Στεπίνσκι λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπέκερ! Ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες στο 72' μετά την αποβολή του Μουσούντα. Παρότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να κάνει γκολ μια από τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Μπέκερ, Σάντος, Τεϊσέιρα, Μπάστο (37' Μπιλοβάρ), Ντζαλμά, Κάσα, Μεντόγεβιτς (80' Ζντραφκόφσκι), Τσιμπόλα, Σις (68 Μακρής), Μιραλάς (80' Παπαφώτης), Μιλιτσεάνου (68' Μπεραχίνο).

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Μποακιέ, Μουσούντα, Μπρόρσον, Καζού (46' Γιαγκό), Μαγιαμπέλα (68' Ντζαβέ), Στρούσκι, Μπράουν, Μπέγκτσον (80' Γιαμπλόνσκι), Μπαμπίκα, Γκομίς (46' Στεπίνσκι).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr