Ποδόσφαιρο

Ο Ροντινέι πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού [vids]

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 - 22:50

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τον 30χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ που υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ροντινέι πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού [vids]

Η πρώτη προσθήκη στο ρόστερ του Ολυμπιακού, τον φετινό χειμώνα, είναι ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ. Ο πρώην παίκτης της Φλαμένγκο, με την οποίο κατέκτησε και το Copa Libertadores. Ο 30χρονος έφτασε το Σάββατο στην Ελλάδα. Παρακολούθησε το φιλικό του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Την Κυριακή το πρωί πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρολεύκους». Αυτό θα έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2025.

H ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων»…

Η ενημέρωση από την πλευρά των περσινών πρωταθλητών Ελλάδας ανέφερε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, Ροντινέι, έως το 2025. Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ροντινέι Μαρσέλο ντε Αλμέιντα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με τους «ερυθρόλευκους», μέχρι το 2025.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, ο οποίος γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1992, προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη Φλαμένγκο, με την οποία αφού πραγματοποίησε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, κατέκτησε το Κόμπα Λιμπερταδόρες και ήταν βασικός στον τελικό εναντίον της Ατλέτικο Παραναένσε.

Με τη φανέλα της, από το 2015, έκανε 163 συμμετοχές, έδωσε 17 ασίστ και πέτυχε έξι γκολ. Με την ίδια ομάδα πανηγύρισε το Κόπα Λιμπερταδόρες του 2019, το Πρωτάθλημα του 2019 και χάρη σε δική του εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το Κύπελλο του 2022.

Τον Δεκέμβριο του 2019 είχε παραχωρηθεί στην Ιντερνασιονάλ με τη μορφή δανεισμού, καταγράφοντας 50 συμμετοχές (τρία γκολ, εννέα ασίστ).

Στο παρελθόν πέρασε από ομάδες όπως η Αβαΐ, η Μαρσίλιο Ντίας, η Κορίνθιανς, η CRAC, η Σοσιάλ Εσπορτίβα Βιτόρια, η Πεναπολένσε και η Πόντε Πρέτα. Αποτέλεσε μέλος της προεπιλογής του ομοσπονδιακού προπονητή της Βραζιλίας, Τίτε, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.