Ποδόσφαιρο

Super League 2: Νίκες για τα φαβορί [vids]

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 - 19:28

ΑΕΚ Β', Ολυμπιακός Β' και Απόλλων Σμύρνης πήραν τους τρεις βαθμούς στα ματς της Δευτέρας.

Super League 2: Νίκες για τα φαβορί [vids]

Τρίποντα για τα φαβορί στις τρεις αναμετρήσεις του Νοτίου ομίλου, τη Δευτέρα, στο φινάλε της 6ης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ Β' συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα. Πέτυχε τρία γκολ (3-0) κόντρα στην Προοδευτική, στο ματς που διεξήχθη στο «Σεραφείδειο». Στην αναμέτρηση όπου έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων ο Αντώνης Νικολοπίδης.

Στο πρώτο μέρος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Καραργύρης έκανε σημαντικές επεμβάσεις, ενώ και οι «βυσσινί» αμύνθηκαν σωστά και κράτησαν αυτό το αποτέλεσμα (0-0). Ωστόσο το πρώτο γκολ της ΑΕΚ Β' ήρθε με τη βοήθεια της… τύχης. Στο 52' και στο σουτ του Ευθύμη Χριστόπουλου, ο Πάβλας με στραβοκλωτσιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Αυτογκόλ και 1-0 για την Ένωση.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 67' με την κεφαλιά του Ντάικο (2-0).

Επιπλέον, ο Σκόνδρας το 3-0 στο 90ό λεπτό, μετά την προσποίηση του Κορομηλά, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΕΚ Β' (Σ. Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Πάπα (62' Χριστοφιλόπουλος), Κάτσικας, Ντάικο, Παρράς (82' Γεωργέας), Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (86' Δημητρίου), Ευθ. Χριστόπουλος, Κορομηλάς, Σκόνδρας, Α. Χριστόπουλος (86' Γκολφίνος).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Καραργύρης, Καρρίκι, Ποτουρίδης, Φαζός, Μεγαρίτης (63' Αγγελόπουλος), Γιόβιτς, Πίσσας (77' Νομικός), Γκαργκαλατζίδης (63' Ευθυμίου), Τσακίρης (77' Λαζαρίδης), Πάβλας (71' Σινγκ), Γιαννιτσάνης.

Ο Ολυμπιακός Β' πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2. Επικράτησε 2-0 του ΠΑΟ Ρουφ στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας Το σκορ άνοιξε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στο 45'+2 ο Βοΐλης με κεφαλιά πάσαρε και ο Κωστή πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Στο 65' ο Πανουργιάς έκανε χέρι μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Αλγκασίμ Μπα για το τελικό 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' (Γ. Οκκάς): Παπαδούδης, Μπα (88' Αργυρίου), Αποστολόπουλος (90'+1 Κεραμιδάς), Κουτσίδης, Νταμπό, Μαυρουδής, Μαρίνος (46' Ιμπαγάσα), Βοΐλης (67' Βλαχομήτρος), Κατσουλίδης, Κωστή (88' Συρμής), Χρυσόπουλος.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Λ. Βελέντζας): Κουνάδης, Τασιούλης, Καμί, Χατζηλάμπρος (60' Κονέ), Κατσούλης, Σμίλτος (79' Φιλιμέγκας), Καλλέργης, Βενάρδος, Κυριαζής (69' Νιτσάκης), Τσιάβος (60' Ζαφειράκης), Πανουργιάς.

Με γκολ του Μωραΐτη στο 62' με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Ερέρα, ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 στο Ρέθυμνο την Επισκοπή και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Νοτίου ομίλου. Ωστόσο, μετά το ματς οι Κρητικοί κατέθεσαν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτη από την πλευρά της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ανθρώπων της Επισκοπής, ο Πατάπης που μπήκε στο ματς στο 84' αντί του Μωραΐτη, δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα! Το… μπαλάκι πάει στους αρμοδίους που θα κρίνουν τις τύχες της ένστασης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κ. Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Χοβανισιάν, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Λάμτσε (72' Πολίτης), Εμπουέλε, Σαμουκασόβι, Σκεντεράι, Σταθόπουλος (56' Βουκελάτος), Κρίκλοου, Παπαδόπουλος (72' Κούτσιας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ. Τάτσης): Κότσαρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Οντόνε, Φατιόν, Χαλίμι, Λούι, Σίγκενβιτς, Κοροβέσης (56' Ερέρα), Παπαγεωργίου (74' Τσαμούρης), Μωραΐτης (83' Πατάπης).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr