Ποδόσφαιρο

Α' Κύπρου: Ανατροπή νίκης για τη Νέα Σαλαμίνα [vid]

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 - 21:48

Υπόθεση 10 λεπτών (67' και 77') ήταν για την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη το ματς με την Καρμιώτισσα, για να φτάσει στην επικράτηση με 2-1.

Α' Κύπρου: Ανατροπή νίκης για τη Νέα Σαλαμίνα [vid]

Τρίποντο με ανατροπή για τη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη γύρισε το ματς με την Καρμιώτισσα στο «Αμμόχωστος Επιστροφή». Έτσι κατέκτησε μια πολύ σημαντική νίκη που την έφερε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, η Καρμιώτισσα με την ήττα 2-1 παρέμεινε στην δέκατη θέση και πάντα στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς ήταν ανοικτό και στο πρώτο ημίχρονο η Καρμιώτισσα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου 45λεπτου ήρθε το γκολ για την ομάδα του Χρίστου Χαραλάμπους. Το συγκρότημα των Πάνω Πολεμιδιών άνοιξε στο σκορ στο 42'. Ο Μεντιμόρετς με κεφαλιά πέτυχε το 0-1, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Καρμιώτισσας, μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Σελούστκα.

Ωστόσο, η προσφυγική ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές. Πίεσε περισσότερο και δικαιώθηκε δύο φορές μέσα σε ένα δεκάλεπτο, για να φτάσει στην έκτη της φετινή νίκη, αλλά και τους 19 πόντους. Στο 66' η κεφαλιά του Ντορεγκαράι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, για να παραχωρήσουν οι φιλοξενούμενοι σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση, στο 67', ο Ζαχαρίας Άδωνη με σουτ μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε σε 1-1. Επιπλέον, στο 77' μετά τη σέντρα του Οφόρι, ο Ντιακιτέ ήταν εντελώς αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και πλάσαρε για το 2-1, ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Σεργίου, Άδωνη, Ντιακιτέ, Οφόρι, Μαργκάσα (58' Καρλίτος), Φελίπε (87' Μποτεάκ), Μάντζεκ, Τιάγκο (58' Κλίμοβιτς), Τσίκο (90'+1 Μιγκελίτο), Ντορεγκαράι.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ (Χρίστος Χαραλάμπους): Κνόμπλοχ, Tάντι, Μαλόν, Χούμποτσαν, Σελούστκα (59' Αβράαμ), Μεντιμόρετς, Ελ Αλουχί, Ντούμπια, Καλτσάς (79' Χατζηβασίλης), Μπεν Σαλάμ (79' Οικονομίδης), Ντούρις (79' Κουλιμπαλί).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr