Ποδόσφαιρο

Championship: Γουέστ Μπρομ με σερί 4Χ4 [vids]

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 - 23:53

Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν νίκησε 2-1, με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, στην έδρα της Σάντερλαντ.

Championship: Γουέστ Μπρομ με σερί 4Χ4 [vids]

Η παρουσία του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ έχει αλλάξει το… τσιπάκι. Διότι η νέα του ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει καλό ρυθμό. Το βράδυ της Δευτέρας πέρασε νικηφόρα από το «Stadium of Light» και συνέχισε την ανοδική της πορεία. Οι «Baggies» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο έκαναν σπουδαία ανατροπή και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία.

Η ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού έχει αποτελέσματα. Με την Γουέστ Μπρομ να μετρά 4 συνεχόμενες νίκες. Έτσι έχει ξεκινήσει ένα σερί που έχει ως αποτέλεσμα να κερδίζει διαρκώς θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα της Championship.

Η Σάντερλαντ ήταν εκείνη που προηγήθηκε. Με το τέρμα που σημείωσε ο Ντιαλό. Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 19', με την οποία έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό. Οι αλλαγές που έκανε ο Κάρλος Κορμπεράν απέδωσαν.

Μιας και στο 70' ο Ντάικ πάσαρε στον Ρόγκιτς που σκόραρε με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για το 1-1. Αμφότεροι είχαν έρθει κοντά στο 60' του ματς από τον πάγκο. Επιπλέον, στο 82' ο Ντάικ έγινε σκόρερ. Αξιοποίησε τη σέντερ του Γουάλας και με κεφαλιά πέτυχε το 1-2, χαρίζοντας στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr