Ποδόσφαιρο

La Liga 2: Μεγάλο «διπλό» για την Λεβάντε [vid]

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 - 23:59

Νίκησε 2-0 στη χώρα των Βάσκων, προσπέρασε την Αλαβές και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

La Liga 2: Μεγάλο «διπλό» για την Λεβάντε [vid]

Διπλό στη Βιτόρια, 2-0 την Αλαβές, πέτυχε η Λεβάντε. Ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, διότι με αυτό ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Χαβιέ Καγιέχα είναι στους 35 βαθμούς, στο -1 από την πρωτοπόρο Εϊμπάρ. Επιπλέον, με τη νίκη αυτή προσπέρασε την Αλαβές που έχει 34 βαθμούς και είναι κοντά στις θέσεις της ανόδου.

Στο πρώτο ημίχρονο συνέβησαν πολλά. Στο 17' η Λεβάντε έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Πεπελού απείλησε, αλλά ο Σιβέρα επενέβη και διατήρησε το μηδέν, ως εκείνο το σημείο. Όμως το γκολ ήρθε αμέσως μετά, ένα γκολ αργότερα. Στο 18' η σέντρα του Πεπελού είχε αποδέκτη του Μπουλντίνι. Με τον Μαροκινό επιθετικό να σκοράρει με κεφαλιά για το 0-1.

Αν και κανείς θα περίμενε την αντίδραση της Αλαβές, η Λεβάντε συνέχισε να βγάζει φάσεις. Στο 22' ο Καμπάνα απείλησε εκ νέου, ωστόσο ο Σιβέρα έκανε άλλη μια σημαντική επέμβαση. Η Αλαβές έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 33' με τον Αμπκάρ. Στο φινάλε του 45λεπτου ή πιο σωστά στις καθυστερήσεις του (45'+) ο Φρανθίσκο Σον σκόραρε και πέτυχε το 0-2 για την Λεβάντε.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν αρκετά κοντά στο 1-2 στο 84', αλλά το σουτ του Τζέισον πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καρδένας. Με τον αγώνα να λήγει με την αποβολή του Μαμαντού Σιλά της Αλαβές για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr