Ποδόσφαιρο

Serie B: Σε τροχιά ανόδου η Πάρμα [vids]

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 - 00:22

Επικράτησε 2-0 στην έδρα της Μπρέσια και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Serie B: Σε τροχιά ανόδου η Πάρμα [vids]

Μετά από τρία ματς χωρίς νίκη, η Πάρμα επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών. Επιπλέον, το νικηφόρο αποτέλεσμα δεν ήρθε στην έδρα της. Αλλά στο στάδιο «Mario Rigamonti» της Μπρέσια. Καθώς επικράτησε 2-0 των γηπεδούχων, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων ήρθε λίγο μετά το πρώτο τέταρτο στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής στη Serie B. Στο 16' ο Βαλέντι έκανε την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά. Η μπάλα έφτασε λίγο μέσα από το ύψος της περιοχής. Εκεί ήταν ο Μαν. Ο Ρουμάνος επιθετικό της Πάρμα «εκτέλεσε» με τη μία. Η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Λετσερίνι. Με τον τρόπο αυτό η Πάρμα πήρε το προβάδισμα στο σκορ, με 1-0, στην έδρα της Μπρέσια.

Με το ματς να είναι ανοικτό, μιας και με το σκορ στο 0-1 τίποτα δεν μπορούσε να αποκλειστεί. Έτσι, φτάσαμε στο 90'+5 όταν ο Κουλιμπαλί πάσαρε στον Μπονί. Ο Γάλλος της Πάρμα «χόρεψε» τον Μανγκραβίτι δύο φορές και πλάσαρε εύστοχα τον Λετσερίνι, παρά την πίεση του Βαν ντε Λούι για να διαμορφώσει το τελικό 0-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr