Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Λαμία και Καλλιθέα (vid)

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 - 20:26

Στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της Λαμίας, η Καλλιθέα προηγήθηκε 1-0 (Λουκίνας, 80') στη Φθιώτιδα, αλλά ο Μπεχαράνο ισοφάρισε (88'), όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς της 10ης Ιανουαρίου στο «Ελ Πάσο» όπου και θα κριθεί η πρόκριση στα προημιτελικά.

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Λαμία και Καλλιθέα (vid)

Η Καλλιθέα του Γιώργου Σίμου, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, προηγήθηκε στο 80' με τον Λουκίνα, αλλά το γκολ του Μπεχαράνο διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο "Αθ. Διάκος"

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον Κυνηγόπουλο, στην κόντρα, αλλά ο Γκαραβέλης τον νίκησε στο πλασέ του όταν βρέθηκε απέναντι του.

Ακολούθως οι Φθιώτες ανέβασαν απόδοση και με τους Μανούσο και Τσιλούλη είχαν ευκαιρίες για ν' ανοίξουν το σκορ αλλά είτε δεν βρήκαν στόχο είτε τις εξουδετέρωσε ο Πάντος.

Στην επανάληψη η Αθηναϊκή ομάδα όχι μόνο ισορρόπησε αλλά είχε τις καλύτερες στιγμές με τους Νίλι, Τσιντώνη και Κυνηγόπουλο να μην μπορούν να τις αξιοποιήσουν.

Ο Ντεμέτριους που είχε δημιουργήσει την πρώτη εξ αυτών στο 80' πραγματοποίησε ένα απίθανο σόλο περνώντας τρεις αντιπάλους του πριν στρώσει στον αμαρκάριστο Λουκίνα που πλάσαρε εύστοχα τον εξερχόμενο Γκαραβέλη για το 0-1.

Ωστόσο η Λαμία αντέδρασε οκτώ λεπτά αργότερα. Ο Σλίβκα από αριστερά σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι κι ο Μπεχαράνο με δυνατό άλμα, στο ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Πάντο που έβαλε το χέρι του στην μπάλα αλλά δεν κατάφερε ν' αποτρέψει την ισοφάριση...

Αντίθετα στις καθυστερήσεις ο Γκαραβέλης με την παρέμβαση του σε σουτ του Κυνηγόπουλου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και να περάσει...σαδιστικά παράλληλα με τη γραμμή αποτρέποντας νέο προβάδισμα της αθηναϊκής ομάδας.

Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης, Σιμόν (85’ Προβυδάκης), Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ (61’ Σαραμαντάς), Τζανδάρης (61’ Σλίβκα), Νούνιεζ, Γιακουμάκης (46’ Μπεχαράνο), Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Τσιλούλης (61’ Μποάκι).

Καλλιθέα (Γιώργος Σίμος): Πάντος, Μανθάτης, Ευαγγέλου, Τσιντώνης (89' Χατζηδίμπας), Νίλι, Ομάρ Σαντάνα (54’ Μπουλούλης), Κυνηγόπουλος, Καινούργιος (70’ Βασιλούδης), Κολτσίδας, Κωστανάσιος (70’ Λουκίνας), Ντεμέτριους (89' Λάσκαρης).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr