Ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ τελείωσε εύκολα την αποστολή [vids]

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 - 23:54

Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά για την Ένωση κόντρα στην Κηφισιά, για να πάρει τη νίκη-πρόκριση με 2-0. Διότι πλέον η ρεβάνς έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η ΑΕΚ τελείωσε εύκολα την αποστολή [vids]

Όσο κι αν η Κηφισιά είναι πρωτοπόρος στον Νότιο όμιλο της Super League 2, η διαφορά δυναμικότητας της ΑΕΚ κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων είναι μεγάλη. Αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Με τον Λιβάι Γκαρσία να είναι ορεξάτος, η Ένωση νίκησε 2-0 στο γήπεδο της Ριζούπολης και τελείωσε με την υπόθεση της πρόκρισης.

Η κεφαλιά του Μουκουντού στο 10' ήταν η πρώτη καλή στιγμή του ματς για την ΑΕΚ. Όμως στο 18' η Κηφισιά πλησίασε το γκολ. Ο Κουιρουκίδης βρέθηκε σε θέση βολής, απέναντι στον Στάνκοβιτς, αλλά ο γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων» του είπε… όχι.

Ωστόσο, στο 29' το γκολ ήρθε με τον Αραούχο, αλλά ο Αργεντινός ήταν σε θέση οφσάιντ. Τελικά, στο 34' ήρθε το 0-1. Με την έμπνευση και το τελείωμα του Λιβάι Γκαρσάι από πλάγια θέση.

Χαμένη ευκαιρία με τον σκόρερ στο 38' και κερδισμένο πέναλτι από τον Αραούχο στο 45'+2. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Αραούχο στο 45'+3 για το 0-2.

Το ματς άνοιξε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αραούχο στο 50' δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση, μετά την ασίστ του Λιβάι Γκαρσία. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Νάα δεν κατάφερε να σκοράρει και να ξαναμπεί στο ματς. Επιπλέον, στο 73' Μάνταλος, Φαν Βέερτ και Γκαρσία συνεργάστηκαν με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να μην βρίσκει δίχτυα. Στο φινάλε της αναμέτρησης, Φαν Βέερτ και Πινέδα απείλησαν για το 0-3, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Παναγιώτου (90'+2 Σμπώκος), Παπασάββας, Πέιος (81' Ιατρούδης), Ποζατζίδης (58' Νάα), Ταλάλ (81' Γκίνη), Τετέι, Κουιρουκίδης (58' Καλλέργης)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (66' Ρότα), Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Φράνσον (66' Σιμάνσκι), Γκαρσία (88' Σκόνδρας), Αραούχο (88' Χριστόπουλος), Μάνταλος, Φαν Βέερτ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.