Ποδόσφαιρο

Ποδαρικό με νίκη για τον Απόλλωνα στο «Alphamega Stadium» [vids]

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 - 23:19

Νίκη για τον πρωταθλητή Κύπρου στο πρώτο του ματς στο νέο γήπεδο της Λεμεσού. Πολύτιμο «διπλό» για την ΑΕΛ.

Ποδαρικό με νίκη για τον Απόλλωνα στο «Alphamega Stadium» [vids]

Παρθενική αναμέτρηση για τον Απόλλων Λεμεσού στο νέο στάδιο της πόλης, στο «Alphamega Stadium». Την νέα έδρα των ομάδων της Λεμεσού. Την συνδύασε με νίκη, καθώς επικράτησε 1-0 της Δόξα Κατωκοπιάς. Οι περσινοί πρωταθλητές Κύπρου είχαν την τύχη με το μέρος τους. Ακόμη και στη φάση του μοναδικού τέρματος του ματς που έληξε 1-0 για την ομάδα της Λεμεσού.

Μιας και στο 43' και τη σέντρα του Χαμάς, ο Αντενόν έκανε λάθος εκτίμηση στη φάση και πέτυχε αυτογκόλ. Ένα λεπτό νωρίτερα (42') η κεφαλιά του Ντιγκινί είχε σταματήσει στο δοκάρι. Έτσι κρίθηκε το ματς, καθώς η Δόξα δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε. Επιπλέον, αποκορύφωμα αποτέλεσε εκείνη του 39', όταν ο Καραμανώλης είχε δοκάρι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κωνσταντίνος Μακρίδης): Α. Γιοβάνοβιτς, Β. Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Αλεσάμι, Μαυρίας (71' Παναγιώτου), Κολ (60' Χ. Κυριάκου), Σαχάρ (87' Ρέθιο), Χαμάς, Ντιγκινί (70' Ίλιεφ), Πίττας, Χέντι (70' Ζράντι).

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ (Ρικάρντο Σέου): Σισκόφσκι, Ασαμόα (16' Στυλιανού), Αντενόν (62' Tιντζανί), Κέρλα, Καραμανώλης, Μέσκα, Μπένι, Ασαμόα (16' Στυλιανού), Καραμανώλης, Βαγιέχο, Ιωσηφίδης (46' Καργκπό), Σόπτζικ (76' Αμπντουλάχι), Σαντίκ.

Στο «Τάσος Μάρκου» επίσης ένα γκολ ήταν αρκετό. Το πέτυχε ένας γνώριμος στα ελληνικά γήπεδα. Ο Κέβιν Μιραλάς. Με το γκολ του Βέλγου επιθετικού, η ΑΕ Λεμεσού επικράτησε 1-0 του Παραλιμνίου. Η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε πέναλτι στο 45' όταν ο Κοτσώνης ανέτρεψε τον Κάσας. Ο Μιραλάς ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» στο 45'+2 και διαμόρφωσε το 0-1 που δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σολωμού.

ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Ντα Σίλβα, Έχμαν (32' Κοτσώνης), Ντρέκσα, Γεβρέμοβιτς, Κατσιάρης (57' Λουσέρο), Βούκσεβιτς (81' Μαυρουδής), Ντιαβαρά, Μέιρα, Λαμί, Κωνσταντίνου (81' Φλουρής).

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (Τσεντομίρ Γιανέφσκι): Μουριέλ, Σάντος (80' Φραντζής), Τεϊσέιρα, Μπιλοβάρ, Τζαλμά, Κάσα, Ζντραφκόφσκι, Τσιμπολά, Σίς, Μιραλάς, Μιλιντσεάνου (66' Μπεραχίνο).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr