Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Κοντά στα προημιτελικά ο Αρης, 1-2 τον Λεβαδειακό (vid)

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 - 20:09

Ο Άρης επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού με ανατροπή με υπέροχα γκολ από τους Ιτούρμπε και Πάλμα και βρίσκεται πλέον κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα τον Ολυμπιακό.

Κύπελλο Ελλάδας: Κοντά στα προημιτελικά ο Αρης, 1-2 τον Λεβαδειακό (vid)

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα από το πρώτο ημίχρονο, όμως ο Άρης δεν το έβαλε κάτω και με δύο φοβερές εκτελέσεις φάουλ των Ιτούρμπε και Πάλμα επικράτησε με σκορ 2-1 του Λεβαδειακού, παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για του «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου έδειξαν χαρακτήρα και μπόρεσαν να γυρίσουν… τούμπα το παιχνίδι, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, ειδικά σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να σημειώσει και τρίτο τέρμα ώστε να καθαρίσει την πρόκριση.

Λεβαδειακός (Γιάσμικο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Κωνσταντινίδης (78' Τζημόπουλος), Μπαχανάκ, Βήχος, Νίκας, Μεχία, Σκβάρκα (64' Λούα Λούα), Βρακάς (66' Γιαννιώτης), Τσιριγώτης (64' Μουτίνιο), Δούμτσιος (78' Πέτρε).

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο (73' Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πέερσμαν (73΄Μαζικού), Νταμπό, Γκαρθία, Ροντρίγκες (46' Ιτούρμπε), Καμάτσο, Πάλμα (81' Μαρμαρίδης), Γκρέι (78' Ντουκουρέ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.