Ποδόσφαιρο

Super League 2: Στην ανοδική πορεία Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναχαϊκή

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 - 19:51

Η πρώτη επικράτησε 1-0 του Θεσπρωτού, ενώ οι Πατρινοί με το ίδιο σκορ του ΠΑΟ Ρουφ.

Super League 2: Στην ανοδική πορεία Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναχαϊκή

Σε ανοδική πορεία είναι τόσο η Αναγέννηση Καρδίτσας όσο και η Παναχαϊκή, στο βόρειο και τον νότιο όμιλο της Super League 2, αντίστοιχα. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη επικράτησε 1-0 του Θεσπρωτού με το γκολ που πέτυχε ο Βερνάρδος, στο 6ο λεπτό! Με το τρίποντο αυτό, ωστόσο, η Καρδίτσα έφτασε τους 15 πόντους και είναι στη δεύτερη θέση, στους 15 βαθμούς, μαζί με την ΑΕΛ αλλά και ματς λιγότερο. Αμφότερες βρίσκονται στο -1 από τον πρωτοπόρο του ομίλου, ΠΑΟΚ Β'.

Επιπλέον, ανεβαίνει και η Παναχαϊκή στον όμιλο του νότου της κατηγορίας. Το απόγευμα της Δευτέρας πέρασε νικηφόρα από το Λεκανοπέδιο των Αθηνών, νικώντας 1-0 τον ΠΑΟ Ρουφ. Το μοναδικό γκολ στο ματς σημείωσε ο Κέρι, στο 53' με κεφαλιά, για τους Πατρινούς. Στην αναμέτρηση που ο Γιάννης Γκούμας έκανε ντεμπούτο για την ομάδα των Αθηνών.

Η παρουσία του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο των Σερρών έχει αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Ο Πανσερραϊκός πέτυχε την τρίτη σερί νίκη και είναι πλέον στο -3 από την κορυφή του βορείου ομίλου. Επικράτησε 3-1 της «βασίλισσας» του Βορρά. Ο Κανίς με τέρματα στο 27' με πέναλτι και στο 56' με σουτ διαμόρφωσε το 0-2. Επιπλέον, σε αντεπίθεση στο 90', ο Μασκανάκης πέρασε και τον γκολκίπερ Παπαδόπουλου και πλάσαρε για το 0-3. Η Βέροια σημείωσε το γκολ της… τιμής στο 90'+4 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Φασίδη, για το τελικό 1-3 στην Ημαθία.

Στο γήπεδο του Πολυκάστρου, ο Αλμωπός Αριδαίας πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Πόντου. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Πέττας στο 30ό λεπτό. Τέλος, στη Ρόδο ο Διαγόρας είχε εύκολο απόγευμα. Συνέτριψε 5-0 τον Απόλλωνα Λάρισας, χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα σε κανένα σημείο του ματς. Τα γκολ για την ομάδα του Πάρη Ανδράλα πέτυχαν οι Παραστατίδης (17', 64'), Βουγουρτζής (22', 65') και Μπούμπας (47').

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr