Ποδόσφαιρο

Η Νάπολι ρίχνει… άκυρο στους «μνηστήρες» για τον Κβαρατσχέλια [vid]

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 - 20:42

Δεν συγκινείται η ιταλική ομάδα ούτε από τα 60 εκατομμύρια ευρώ της Νιούκαστλ, ούτε από κάθε άλλο ενδιαφερόμενο για τον Γεωργιανό παικταρά.

Η Νάπολι ρίχνει… άκυρο στους «μνηστήρες» για τον Κβαρατσχέλια [vid]

Μεγάλος ντόρος γίνεται γύρω από το όνομα του Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός έχει εξελιχθεί στον ηγέτη της Νάπολι. Είναι, δε, ο παίκτης που οδηγεί φέτος τους «παρτενοπέι» στο δρόμο για την επιστροφή στα πρωταθλήματα στην Ιταλία, αλλά και στις εξαιρετικές εμφανίσεις στο Champions League. Ήδη, πάντως, στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο η αξία της «μετοχής» του παρουσιάζει διαρκώς ανοδική πορεία. Συνεχόμενα limit up και κανείς δεν ξέρει πού θα φτάσει.

Στην Αγγλία η φημολογία είναι έντονη για το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ. Μάλιστα, ακούγεται αρκετά πώς οι «ανθρακωρύχοι» εμφανίζονται διατεθειμένη να προσφέρουν 60 εκατομμύρια ευρώ για τον 21χρονο εξτρέμ. Όμως όπως τόνισε στο Radio Kiss Kiss της Νάπολι ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Κριστιάνο Τζιούντολι «δεν υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει ο Κβαρατσκέλια από την Νάπολι». Μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Υπάρχει ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για την Κβαρατσχέλια; Δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσουμε να φύγει, ανεξάρτητα από την αξία και τους αριθμούς της προσφοράς που μπορεί να καταθέσει ένας άλλος σύλλογος για τον ποδοσφαιριστή».

Λογικό είναι όλο αυτό, πάντως, από την πλευρά των Ναπολιτάνων. Μιας και το συμβόλαιό του με τους «παρτενοπέι» είναι ως το καλοκαίρι του 2027, ενώ δεν περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης. Εξάλλου, φέτος έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις, κάτι που πιστοποιούν και οι επιδόσεις τους. Καθώς έχει 8 γκολ και 10 ασίστ σε 17 αναμετρήσεις, σε Serie A και UEFA Champions League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr