Ποδόσφαιρο

Ο Σεμπαστιάν Αλέ επιστρέφει στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 - 22:59

Ο επιθετικός της Μπορούσια που περνάει μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, βγαίνει νικητής στο μεγάλο του «αγώνα».

Ο Σεμπαστιάν Αλέ επιστρέφει στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ

Ίσως είναι το καλύτερο δώρο για τους φίλους της Ντόρμουντ, τους φίλους του ποδοσφαίρου, αλλά και για τον ίδιο τον Σεμπαστιάν Αλέν. Ωστόσο τα χαρμόσυνα νέα «ήχησαν» με εξαιρετικό τρόπο στα αυτιά όλων. Ο Γάλλος επιθετικός, με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού, ολοκλήρωσε τον νέο κύκλο των χημειοθεραπειών με επιτυχία. Θυμίζουμε πώς ο παίκτης που το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από τον Άγιαξ στην Ντόρτμουντ, διαγνώστηκε προ μερικών μηνών με καρκίνο στους όρχεις.

Έκανε τις απαραίτητες επεμβάσεις και χημειοθεραπείες που εξελίχθηκαν πολύ καλά. Τα νέα είναι ευχάριστα, όσον αφορά στην ανάρρωση του παίκτη. Διότι όπως αποκάλυψε η «Bild» όλα έχουν πάει πολύ καλά μέχρι στιγμή. Έτσι, ο Σεμπαστιάν Αλέ ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ ότι τον προσεχή Ιανουάριο θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις. Οι γιατροί έδωσε την έγκρισή τους, βάσει των αποτελεσμάτων των εξετάσεων και της πορείας της αποθεραπείας του πώς μπορεί ο ποδοσφαιριστής να κάνει πάλι αυτό που αγαπά ιδιαίτερα. Να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Εξάλλου, αυτό που αναφέρει το ρεπορτάζ της «Bild» είναι πώς ο Αλέ όχι μόνο θα ξεκινήσει να παίρνει μέρος στις προπονήσεις, αλλά θα μπορέσει να πιάσει και μπάλα. Γεγονός ιδανικό. Βέβαια, ακόμη είναι πολύ νωρίς για να γίνουν εκτιμήσεις για το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr