Ποδόσφαιρο

La Liga 2: Τρίποντο με ανατροπή για την Λεγκανές

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 - 00:22

Γύρισε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε 2-1 της Σαραγόσα, ένα ματς με… άρωμα La Liga.

La Liga 2: Τρίποντο με ανατροπή για την Λεγκανές

Μεγάλη νίκη για τη Λεγκανές κόντρα στη Σαραγόσα. Στο ματς για την 21η αγωνιστική της La Liga 2, που έγινε στο «Butarque» κατάφερε να γυρίσει το ματς και να φτάσει σε ένα σημαντικό τρίποντο. Μιας και η αναμέτρηση δεν ήταν εύκολη για την ομάδα του Ιμανόλ Ιντιάκεθ. Καθώς το σύνολο του Φραν Εσκριμπά έβαλε… δύσκολα στους γηπεδούχους.

Η Σαραγόσα, η οποία προέρχονταν από τη νίκη 3-0 κόντρα στην Ουέσκα, ξεκίνησε ιδανικά το ματς. Διότι στο 17' ο Τζουλιάνο Σιμεόνε ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά στο σκορ την Σαραγόσα. Προβάδισμα 1-0 και το ματς ήταν πια στα μέτρα της ομάδας του Φραν Εσκριμπά.

Ωστόσο, η Λεγκανές βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει. Ο Χουάν Μουνιόθ στο 33' αξιοποίησε την ασίστ του Σεϊντουμπά Σισέ και ισοφάρισε σε 1-1. Δίνοντας άλλη τροπή στο ματς, με το ενδιαφέρον να είναι πολύ μεγάλο για το δεύτερο ημίχρονο. Αλλά ένα δίλεπτο έφερε τα πάνω-κάτω στο ματς.

Οι δύο κίτρινες κάρτες που δέχθηκε ο Αλεχάντρο Φρανθές στο 71' και στο 73' και η αποβολή του άλλαξε τα δεδομένα. Έτσι, ήταν ξανά ο Χουάν Μουνιόθ που εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και διαμόρφωσε το 2-1. Επιστροφή και προβάδισμα για τη Λεγκανές ως το φινάλε, το οποίο έφερε ένα σημαντικό τρίποντο. Διότι η ομάδα από τα προάστια της Μαδρίτης είναι στο -2 από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου στη La Liga.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr