Ποδόσφαιρο

Ο Οτσόα επιστρέφει στην Ευρώπη

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 - 20:14

Ο 37χρονος Μεξικανός τερματοφύλακας αποδεσμεύτηκε από την Κλαμπ Αμέρικα και υπογράφει στη Σαλερνιτάνα.

Ο Οτσόα επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα επιστρέφει στην Ευρώπη. Ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας του Μεξικό έμεινε ελεύθερος από την Κλαμπ Αμέρικα. Μετά από τρία χρόνια στην ομάδα της πατρίδας, αποχώρησε. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με την «τρι», στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ήταν το… εισιτήριό του για να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Με την Σαλερνιτάνα να αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρα του.

Ο 37χρονος γκολκίπερ, μετά από τρία χρόνια στη μεξικανική ομάδα, θα αγωνιστεί πάλι σε ομάδα της Ευρώπης. Η ιταλική Σαλερνιτάνα είναι ο πέμπτος σύλλογος στην ήπειρό μας, που θα αγωνιστεί ο Οτσόα. Ο Μεξικανός γκολκίπερ στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της γαλλικής Αζαξιό, των ισπανικών Μάλαγα και Γρανάδα, αλλά και της βελγικής Σταντάρ Λιέγης. Όσον αφορά στη θητεία του στα γήπεδο του Μεξικό, εκεί έχει αγωνιστεί μόνο με την Κλαμπ Αμέρικα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι στην τελική ευθεία. Με τις υπογραφές να «πέφτουν» τα προσεχή 24ωρα και τον Οτσόα να ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του, στα γήπεδα της Serie A.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr