Ποδόσφαιρο

Copa del Rey: Στην παράταση πέρασε η Βιγιαρεάλ [vids]

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 - 00:50

Οι ομάδες που ήταν τα φαβορί στα ζευγάρια πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του ισπανικού κυπέλλου.

Copa del Rey: Στην παράταση πέρασε η Βιγιαρεάλ [vids]

Με οκτώ αναμετρήσεις ξεκίνησε την Τρίτη, o δεύτερος γύρος στο Κύπελλο Ισπανίας. Με τις ομάδες της La Liga που μπήκαν στη διοργάνωση, να παίρνουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Μόνο η Βιγιαρεάλ ήταν εκείνη που δεν εξασφάλισε το εισιτήριο στο 90λεπτο, αλλά χρειάστηκε τα επιπλέον 30 λεπτά της παράτασης.

Αντίθετα, οι Αθλέτικο Μπιλμπάο, Μαγιόρκα, Εσπανιόλ, Έλτσε και Χετάφε πέρασαν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Άλλες εύκολα, άλλες δύσκολα. Ωστόσο πήραν το εισιτήριο. Επιπλέον, υπήρξε και ένα ματς που χρειάστηκε να φτάσει ως τη διαδικασία των πέναλτι για να προκύψει η ομάδα που συνεχίζει στο ισπανικό κύπελλο. Αυτό ήταν ανάμεσα στην Αλκορκόν και την Καρταχένα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις της Τρίτης:

Ντιοθεσάνο - Χετάφε 0-2

Γουαδαλαχάρα - Έλτσε 0-3

Ιντερσίτι - Μιραντές 2-0

Σεστάο - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1

Γκουιχουέλο - Βιγιαρεάλ 1-2 παρ. (κ.α. 1-1)

Ρεάλ Ουνιόν - Μαγιόρκα 0-1

Αλκορκόν - Καρταχένα 2-4 πέν. (παρ., κ.α. 1-1)

Ατλέτικο Πάσο - Εσπανιόλ 0-1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr