Ποδόσφαιρο

Λευκή «ισοπαλία» στην Αρκαδία

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 - 19:50

Αστέρας Τρίπολης και Βόλος έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς που ο Κλέιμαν έκανε τη διαφορά με τις σημαντικές επεμβάσεις του.

Λευκή «ισοπαλία» στην Αρκαδία

Πρεμιέρα στο δεύτερο γύρο με ισοπαλία για Αστέρα Τρίπολης και Βόλο. Ωστόσο, σε αντίθεση με το «χορταστικό» 3-3 της πρώτης αγωνιστικής, σήμερα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικές οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για την ισοπαλία χωρίς σκορ ήταν η εμφάνιση του Κλέιμαν. Ο Ισραηλινός γκολκίπερ με τις σημαντικές επεμβάσεις του, έπαιξε ρόλο για να μην σκοράρει ο καλύτερος Αστέρας

Καθώς από το 2' ο τερματοφύλακας του Βόλου έκανε σημαντικές επεμβάσεις. Όταν σταμάτησε την κεφαλιά του Μπενίτο, με την μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι. Μία ακόμα μεγάλη φάση, στο 8', με τον Κλέιμαν να σταματά τον Κρέσπι που ήταν σε θέση τετα-α-τετ. Η «απάντηση» του Βόλου ήρθε με τον Νοκέρ στο 17' που απείλησε με κεφαλιά. Ο ρυθμός έπεσε στην πορεία και το ημίχρονο έληξε 0-0.

Ακόμη μια μεγάλη φάση του Αστέρα Τρίπολης στο 55'. Ο Μπαρτόλο βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Με τους Αρκάδες να έχουν διπλή ευκαιρία στο 70' με Μπαρτόλο και Τιλίκα. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε στο 76', αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ορθά δεν μέτρησε. Ως το φινάλε του ματς η ομάδα του Μπράτσου αμύνθηκε σωστά, εκείνη του Μεταξά δεν δημιούργησε άλλες προϋποθέσεις για να σκοράρει και το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 0-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρέσπι (66' Μπαράλες), Σίτο (65' Γκαρντάφσκι), Τιλίκα (87' Μπερτόγλιο), Μπενίτο (46' Mπαρτόλο).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο, Μεταξάς (68' Πίρινεν), Μπαριέντος, Μεθκίδα (79' Ματίγια), Νοκέρ (72' Κούτσιας), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr