Ποδόσφαιρο

Carabao Cup: Προκρίσεις για Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ [vids]

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 - 00:10

Νίκες για τις δύο ομάδες της Premier League, σε αντίθεση με την Μπράιτον που έχασε στα πέναλτι από την Τσάρλτον.

Carabao Cup: Προκρίσεις για Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ [vids]

Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Νησί έγινε μέσω του Carabao Cup. Με άλλα τρία ματς να διεξάγονται το βράδυ της Τετάρτης. Στο «Old Trafford» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-0 την Μπέρνλι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Στο πρώτο ο Έρικσεν ήταν εκείνος που βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0 στο 27'.

Επιπλέον, στο 57' ο Ράσφορντ σκόραρε επίσης και διαμόρφωσε το 2-0.

Η ομάδα του Τεν Χάαγκ είχε και άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν πέτυχε τελικά περισσότερα τέρματα και πέρασε στα προημιτελικά με 2-0.

Άνετη πρόκριση και για την Νότιγχαμ. Η Φόρεστ πέρασε από το «Ewood Park», καθώς νίκησε 4-1 την Μπλάκμπερν. Η διαφορά κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αποτυπώθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Διάστημα που η ομάδα του Στιβ Κούπερ σκόραρε τρεις φορές.

Ο Μπρέναν Τζόνσον, με πέναλτι, άνοιξε το σκορ στο 13', αλλά ο Σκοτ Γουάρτον ισοφάρισε (1-1) στο 43'. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο, ο Λίνγκαρντ στο 53' σημείωσε το 1-2. Επίσης, στο 79' ήταν η σειρά του Αβονίγι για το 1-3, καθώς ο Μπρέναν Τζόνσον σκόραρε ξανά στο 90'+2 για το τελικό 1-4.

Τέλος, η Τσάρλτον απέκλεισε την Μπράιτον στη διαδικασία των πέναλτι. Οι δύο ομάδες εκτέλεσαν 14 πέναλτι. Με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά 4-3 στη διαδικασία, αφήνοντας εκτός συνέχειας της διοργάνωσης μια ομάδα από την Premier League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr