Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στα προημιτελικά η Μάντσεστερ Σίτι, 3-2 την Λίβερπουλ (vid)

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 - 00:02

Η πρώτη αγγλική «τιτανομαχία» ανάμεσα στη Σίτι και τη Λίβερπουλ βρήκε νικήτρια την ομάδα του Γκουαρδιόλα με 3-2, έπειτα από ένα χορταστικό ματς με έπαθλο την πρόκριση στους «8» του Λιγκ Καπ.

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στα προημιτελικά η Μάντσεστερ Σίτι, 3-2 την Λίβερπουλ (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε πολύ δυνατά με κύριο εκφραστή τον Χάαλαντ, ο οποίος δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα της Λίβερπουλ.

Ο Νορβηγός άνοιξε το σκορ στο 10’ με τον Γκόμες να τον έχει…ψάχνει. Η Λίβερπουλ που είχε πολλά προβλήματα και δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα με τον Καρβάλιο μετά το ωραίο γύρισμα του Μίλνερ, ο οποίος τραυματίστηκε κι έγινε αναγκαστική αλλαγή

Μέχρι το τέλος του α’ μέρους ο Κέλεχερ, όποτε χρειάστηκε σταμάτησε τους γηπεδούχους ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Νούνιες είχε τεράστια ευκαιρία για το 1-2.

«Ροντέο» στο β'

«Τρελός» ο ρυθμός στην επανάληψη με τη Σίτι στο 47’ να κάνει το 2-1 με τον Μάχρεζ αλλά σε λιγότερο από ένα λεπτό, η Λίβερπουλ ισοφάρισε ξανά, με τον Σαλάχ αυτή τη φορά μετά την ασίστ του Νούνιες.

Η άμυνα των «κόκκινων» είχε πολλά ζητήματα και δέχθηκε ένα ακόμη τέρμα με τον Άκε να σκοράρει ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι με το κεφάλι μετά τη σέντρα του Ντε Μπρόινε.

Ο Νούνιες είχε και πάλι την ευκαιρία για το 3-3, όπως και στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν τα κατάφερε, σε ένα ματς με ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε αφού και οι δυο ομάδες έπαιζαν ανοιχτό και γρήγορο ποδόσφαιρο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr