Ποδόσφαιρο

Πεντάρα της Πάφου και κορυφή - Διακοπή στο ματς της Ανόρθωσης [vids]

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 - 21:53

Νίκησε 5-2 τον Ακρίτα Χλώρακας και έπιασε τον ΑΠΟΕΛ. Νίκη για ΑΕ Λεμεσού. Δεν τελείωσε το ματς της Ανόρθωσης.

Πεντάρα της Πάφου και κορυφή - Διακοπή στο ματς της Ανόρθωσης [vids]

Τα τρία ματς της 16ης αγωνιστικής για το κυπριακό πρωτάθλημα που έγιναν την Παρασκευή τα είχαν όλα. Νίκες, πολλά γκολ, αλλά και διακοπή. Η Πάφος νίκησαν 5-2 τον Ακρίτα Χλώρακας και έπιασε τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη θέση. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ προηγήθηκε 2-0 με Κβίντα (16') και Βαλακάρι (41').

Aλλά ο Ακρίτας ισοφάρισε μέσα σε 4 λεπτά με Ραμίρες (43') και Ελ Τζεμίλι (45'+1). Όμως μετά το 65', η Πάφος πέτυχε άλλα τρία γκολ και πήρε ένα ακόμη τρίποντο. Κατά σειρά ο Ζάιρο στο 67' και στο 85' πέτυχε το 4-2, για να σκοράρει και ο Αλ Γκαντιουί στο 90'+2 για το τελικό 5-2.

Η ΑΕ Λεμεσού συνδύασε με νίκη το πρώτο της ματς στο στάδιο «Alphamega». Νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Με τα γκολ που σημείωσε ο Παπαφώτης (28') και ο Μπεραχίνο (89') που πήραν βαθιά βαθμολογική «ανάσα».

Σε ό,τι αφορά το ματς της Ανόρθωσης με την Καρμιώτισσα, όταν οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δεύτερο γκολ, ο διαιτητής Φελλάς αναγκάστηκε να το διακόψει. Διότι οπαδοί της Ανόρθωσης πέταξαν αντικείμενα και κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο. Όλο αυτό το σκηνικό έγινε στο 71'.

Έγινε προσπάθεια να συνεχιστεί το ματς. Αλλά στο 75' υπήρξε νέα ένταση και διακοπή ξανά. Όταν οι ομάδες επέστρεψαν ξανά, μετά από περίπου δέκα λεπτά στα αποδυτήρια, υπήρξε και τρίτη ρίψη αντικειμένων με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή. Όσον αφορά στα γκολ της Καρμιώτισσας, αυτά ήρθαν από τον Κουλιμπαλί στο 25' και το 71'.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr