Ποδόσφαιρο

Χ-ωρίς νικητή το Γάνδη - Σταντάρ Λιέγης

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 - 23:35

Ισόπαλο έληξε το ματς ανάμεσα στην Γάνδη και τη Σταντάρ Λιέγης.

Χ-ωρίς νικητή το Γάνδη - Σταντάρ Λιέγης

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε το ματς της Γάνδη με την Σταντάρ Λιέγης για την 18η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες που είναι στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, από το βελγικό πρωτάθλημα. Με αποτέλεσμα η μεταξύ τους διαφορά να παραμείνει στους 5 βαθμούς. Μιας και η Γάνδη έχει 31, ενώ η Σταντάρ Λιέγης 26 κατέχοντας την πέμτπη και την έβδομη θέση αντίστοιχα.

Στα άλλα δύο ματς το βράδυ της Παρασκευής, η Έουπεν νίκησε τη 1-0 Σέρενγκ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 88' από τον Τσάρλς-Κουκ. Αντίθετα, η άλλη αναμέτρηση που έγινε απόψε είχε μεν νικητή, αλλά δεν είχε γκολ.

Έτσι, Μαλίν και Σερκλ Μπριζ έμειναν στο 1-1. Μόλις στο 3' ο Ντένκεϊ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο Χότιτς στο 45'+1 πέτυχε και δεύτερο γκολ της Σερκλ Μπριζ, αλλά τελικά δεν μέτρησε καθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ μέσω VAR. Στο 52' ο Ντεμάν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τελικά, στο 71' ο Στορμ ισοφάρισε για την Μαλίν, για το τελικό 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr