Ποδόσφαιρο

Από νίκη σε νίκη οι Ρέιντζερς [vids]

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 - 00:31

Τρία στα τρία για την ομάδα του Μάικλ Μπιλ μετά την επανέναρξη του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

Από νίκη σε νίκη οι Ρέιντζερς [vids]

Στο κατόπι της Σέλτικ συνεχίζουν οι Ρέιντζερς. Η ομάδα του Μάικλ Μπιλ, την Παρασκευή το βράδυ νίκησε 1-0 στην έδρα της Ρος Κάουντι. Τρίτο διαδοχικό τρίποντο και σταθερά σε απόσταση δύο νικών από τους «Κέλτες», οι οποίοι ωστόσο έχουν ένα ματς λιγότερο.

Η Ρος Κάουντι ήταν επικίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο. Ειδικότερα στο πρώτο 20λεπτο είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Με τον ΜακΛάφλιν να κάνει μεγάλη επέμβαση στο 20', στην κοντινή κεφαλιά του Χάρμον. Οι Ρέιντζερς στη συνέχεια είχαν τον έλεγχο και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 35' με τον Λούντστραμ. Με δυνατό σουτ, με το αριστερό, λίγο έξω από την περιοχή. Αυτό το γκολ ήταν που έκρινε το αποτέλεσμα. Νίκη 1-0 για τους Ρέιντζερς και ένα ακόμη τρίποντο μετά την επανέναρξη του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

Αντίθετα, το ματς της Μάδεργουελ με την Κιλμάρνοκ τα είχε όλα.. Πολλά γκολ, αυτογκόλ, αποβολές. Στο φινάλε καμία από τις δύο ομάδες δεν πήρε τη νίκη, αλλά για τους φιλοξενούμενους ήταν σαν νίκη. Καθώς έμειναν με δέκα παίκτες στο 68', μετά την αποβολή του Πάουερ. Όμως, δεν το παράταση του ματς. Αντίθετα, κατάφεραν να να προηγηθούν 2-0 με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Ο Φαν Βιν στο 22' και ο Σλάτερι στο 60' έκαναν το σκορ 2-0.

Αλλά μετά την αποβολή του Πάουερ (68') η Κιλμάρνοκ ήταν μια άλλη ομάδα. Επιπλέον, μέσα σε δύο λεπτά το 2-0 της Μάδεργουελ έγινε 2-2. Αρχικά στο 73 με το αυτογκόλ του Μακ Γκιν και εν συνεχεία στο 75' με το μακρινό σουτ του Πόλγουορθ που ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr