Ποδόσφαιρο

Συμφωνία Λουίς Σουάρες-Γκρέμιο!

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 - 18:47

Ο Λουίς Σουάρες τελικά επέλεξε την Γκρέμιο και συμφώνησε προφορικά με την βραζιλιάνικη ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Συμφωνία Λουίς Σουάρες-Γκρέμιο!

Η καριέρα του Λουίς Σουάρες στη Νασιονάλ ολοκληρώθηκε έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ουρουγουάη, όμως οι δύο πλευρές δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Ουρουγουάνος πολύπειρος επιθετικός θα παραμείνει στη Λατινική Αμερική για λογαριασμό της Γκρέμιο, σύμφωνα με τον Θέσαρ Λουίς Μέρλο.

Το συμβόλαιό του εκεί θα έχει διάρκεια δύο ετών. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών κάνουν τα απαραίτητα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και αν όλα πάνε σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν, ο Λουίς Σουάρες θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.

Πλέον απομένει μόνο η διευθέτηση των γραφειοκρατικών ζητημάτων αλλά και τους ελέγχου στους όρους του συμβολαίου του Ουρουγουανού για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr