Ποδόσφαιρο

Υποψήφιος για την εθνική Βραζιλίας ο Μουρίνιο!

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 - 17:52

Υποψήφιος για την θέση του Τίτε για τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας ο Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με την Daily Mail

Υποψήφιος για την εθνική Βραζιλίας ο Μουρίνιο!

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δούμε τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας, μετά την αρνητική απάντηση του Κάρλο Αντσελότι. Μετά τον αποκλεισμό της “σελεσάο” στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Κροατία, ο Τίτε αποτελεί παρελθόν, με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Βραζιλιάνοι έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στον Κάρλο Αντσελότι, τον οποίο δεν έπεισαν και αρνήθηκε, με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να ταξιδεύουν στην Ευρώπη έτσι ώστε να συζητήσουν με τους κορυφαίους προπονητές.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Ζοζέ Μουρίνιο με τη Ρόμα λήγει το 2024, ενώ ακόμη μια επιλογή είναι ο Ζόρζε Μέντες ο οποίος έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα ήθελε να προπονήσει την Εθνική Βραζιλίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr