Ποδόσφαιρο

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Πως θα λειτουργήσουν τις γιορτές

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 - 11:11

Διαβάστε το ωράριο που θα έχουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠΟ και τα OPAP Play

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Πως θα λειτουργήσουν τις γιορτές

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ θα είναι κλειστά σήμερα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου. Είναι και η μοναδική μέρα που θα μείνουν κλειστά αναφορικά με τις γιορτές.

Με βάση το πρόγραμμα που έχει βγει τα πρακτορεία ΟΠΑΠ θα ανοίξουν κανονικά την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, που είναι η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Και πως να γίνει διαφορετικά καθώς έχει φουλ πρόγραμμα στην Αγγλία.

Παράλληλα τα πρακτορεία την παραμονή καθώς και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όπως και τα Θεοφάνεια, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σχετικά με τα OPAP Play είναι επίσης κλειστά τα Χριστούγεννα. Σχετικά με τις υπόλοιπες μέρες θα λειτουργήσουν με το κανονικό τους ωράριο, δηλαδή από τις 10:00 το πρωί έως τις 04.00 τα ξημερώματα της επομένης μέρας. Βέβαια κάθε ιδιοκτήτης ενός OPAP Play μπορεί να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα αναφορικά με το άνοιγμα και το κλείσιμο του καταστήματος τις γιορτινές μέρες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr