Ποδόσφαιρο

Δύσκολες ώρες για τον Πελέ!

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 - 11:25

Επιδεινώθηκε η κατάσταση του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και η ανησυχία είναι έντονη...

Δύσκολες ώρες για τον Πελέ!

Ο Πελέ παραμένει στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλάι τις κόρες και τον γιο του, αλλά η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή.

Ο 83χρονος θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου περνάει δύσκολες στιγμές. Και είναι έντονη η ανησυχία όλων για την υγεία του.

Στο Σάο Πάολο και στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο Πελέ, βρίσκεται από το Σάββατο (24/12) και ο γιος του θρύλου του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, Εντίνιο.

Οι κόρες του Πελέ, Φλάβια και Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο βρίσκονται εδώ και αρκετό στο πλευρό του πατέρα τους. Με τον γιο του να καταφθάνει στο Σάο Πάολο για να περάσει την παραμονή των Χριστουγέννων και τα Χριστούγεννα με τον πολυαγαπημένο πατέρα του.

Προχθες (23/12), ο Εντίνιο είχε απολογηθεί επειδή δεν ήταν σε θέση να βρίσκεται δίπλα στον πατέρα του δηλώνοντας στην "Estadao": «Θα ήθελα να είμαι εκεί, αλλά σήμερα έχω δεσμεύσεις εδώ.
Δεν είμαι γιατρός, δεν θα μπορούσα να βοηθήσω πολύ. Όμως, την επομένη, ο τεχνικός του ποδοσφαιρικού συλλόγου Λοντρίνα της Παράνα, ενώθηκε με τις δύο αδερφές του στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται από τα τέλη Νοεμβρίου ο Πελέ.

Ο Εντίνιο δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φαίνεται να πιάνει το χέρι του Πελέ και την οποία τη συνοδεύει με την εξής ανάρτηση: «Μπαμπά, η δύναμή μου είναι μαζί σου».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr