Ποδόσφαιρο

Aπό Ατλέτικο στην Γουλβς ο Κούνια

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 - 20:30

Στη Γουλβς με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης θα αγωνίζεται ο Ματέους Κούνια.

Aπό Ατλέτικο στην Γουλβς ο Κούνια

Παίκτης της Γουλβς είναι με κάθε επισημότητα ο Ματέους Κούνια. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε κάνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες με ανάρτηση του στα Social Media πως αποχωρεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ανήμερα των Χριστουγέννων τα δυο κλαμπ ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους.

Ο παίκτης έρχεται με εξάμηνο δανεισμό αρχικά από τους ροχιμπλάνκος και υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι με τους Άγγλους να πρέπει να δώσουν πενήντα εκατομμύρια Ευρώ για την απόκτησή του και τυπικά.

Ο διεθνής με τη Σελεσάο επιθετικός δεν είχε θέση βασικού στους ροχιμπλάνκος του Ντιέγκο Σιμεόνε. Από το καλοκαίρι του 2021, όταν και φόρεσε τη φανέλα της Ατλέτικο, ο Κούνια έχει αγωνιστεί σε 54 παιχνίδια, μοιράζοντας συνολικά έξι ασίστ και σκοράροντας επτά γκολ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης απέκτησε τον Κούνια το καλοκαίρι του 2021, δίνοντας 30 εκατομμύρια ευρώ στην Χέρτα Βερολίνου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr