Ποδόσφαιρο

Η παράδοση της Τότεναμ, στην Boxing Day, καλά κρατεί [vid]

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 - 16:41

Ισοπαλία 2-2 στο ματς με την Μπρέντφορντ, στο «Gtech Community Stadium». Τα «σπιρούνια» επέστρεψαν από το 2-0 των γηπεδούχων, ενώ είχαν και δοκάρι στο 84'.

Η παράδοση της Τότεναμ, στην Boxing Day, καλά κρατεί [vid]

Με ματς χωρίς νικητή επέστρεψε στη δράση, μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ, η Premier League. Ισοπαλία 2-2 ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Τότεναμ. Αλλά το ματς στο «Gtech Community Stadium» ήταν συναρπαστικό ως το φινάλε. Μιας και τα «σπιρούνια» άγγιξαν μια μεγάλη ανατροπή. Θα μπορούσαν, μάλιστα, να είναι πάρει και τη νίκη καθώς είχαν δοκάρι στο 84'! Αλλά συνέχισαν την εξαιρετική παράδοση που έχουν την Boxing Day όπου παραμένουν αήττητοι.

Η Μπρέντφορντ ήταν εμφανώς καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Περισσότερο επικίνδυνη και πήρε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ. Στο 15', ο Γιένσεν απείλησε, ο Φόρστερ απέκρουσε και ο Γιάνλετ από κοντά, πήρε το… ριμπάουντ και πέτυχε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα (18') ο Φόρστερ σταμάτησε την κεφαλιά του Πίνοκ. Ο γκολκίπερ της Τότεναμ έκανε άλλη μια σημαντική επέμβαση στο 35', στο σουτ του Ζάνκα. Επιπλέον, στο 43' ο Τόνεϊ σκόραρε, αλλά ο επόπτης υπέδειξε το οφσάιντ που επιβεβαίωσε και το VAR. Έτσι δεν έγινε το 2-0 της Μπρέντφορντ.

Τελικά, η ομάδα του Τόμας Φρανκ έφτασε τελικά στο 2-0 στο 54' με σκόρερ τον Τόνεϊ. Βέβαια, στο 51' υπήρξε μαρκάρισμα πάνω στον Κέιν που ήταν πέναλτι, ωστόσο το VAR αποφάσισε πώς δεν υπήρχε παράβαση. Η αντίδραση της Τότεναμ ήρθε μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας στο ματς. Στο 65' η σέντρα του Λενγκλέ είχε αποδέκτη τον Κέιν που σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά και μείωσε σε 2-1. Η Μπρένφορντ θα μπορούσε άμεσα, στο 67', να αποκτήσει ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων, αν δεν σπαταλούσε ο Εμπεουμό μια σημαντική ευκαιρία.

Επιπλέον, η αντεπίθεση της Τότεναμ συνεχίστηκε και στο 71' ο Χόιμπιεργκ με σουτ μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε σε 2-2. Μεγάλο come back από τα «σπιρούνια» μέσα σε λίγα λεπτά. Μιας και μετέτρεψαν το εις βάρος τους 2-0 σε 2-2. Η ομάδα του Κόντε είχε τεράστια ευκαιρία για να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Στο 84' η κεφαλιά του Κέιν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ύστερα από ένα λεπτό (85') ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με τον Τόνεϊ! Η τελευταία φάση του ματς ήταν το σουτ του Σον στο 90'+6, με τον Ραγιά να διώχνει στην αριστερή του γωνία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr