Ποδόσφαιρο

Premier League: Ασταμάτητη η Νιούκαστλ [vids]

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 - 20:05

Νίκησε 3-0 στο «King Power» την Λέστερ και ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στη δεύτερη θέση.

Premier League: Ασταμάτητη η Νιούκαστλ [vids]

Όπως δυνατά έπαιζε πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, το ίδιο δυναμικά μπήκε η Νιούκαστλ στη επανεκκίνηση της Premier League. Η παραδοσιακή Boxing Day είχε τέσσερις ματς στην απογευματινή ζώνη. Με ισάριθμα «διπλά», καθώς το τρίποντο πανηγύρισαν οι Νιούκαστλ, Γουλβς, Φούλαμ και Μπράιτον.

Η Νιούκαστλ δείχνει αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους για την έξοδο στο UEFA Champions League. Το έδειξε και στο «King Power» του Λέστερ. Εξαιρετική μπάλα και νίκη με 3-0. Με το ματς να «τελειώνει» στα πρώτα 7 λεπτά, όταν οι «καρακάξες» προηγήθηκαν 2-0. Χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Γουντ με πέναλτι (3') και Αλμιρόν (7'). Επιπλέον, με το τρίτο γκολ από τον Ζοέλιντον (32') «κλείδωσε» το «διπλό» που την ανέβασε στη δεύτερη θέση.

Η Γούλβς πέρασε νικηφόρα από το «Goodison Park». Νίκησε 2-1 την Έβερτον με ανατροπή. Διότι τα «ζαχαρωτά» άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς. Στο 7' με τον Μίνα προηγήθηκαν 1-0. Η απάντηση των «λύκων» ήρθε με τον Ποντένσε στο 22'. Το ματς έδειχνε πώς θα λήξει ισόπαλο. Ωστόσο, ο Αΐτ Νούρι πέτυχε το 1-2 στο 90'+5 και χάρισε στην ομάδα του Λοπετέγκι μια μεγάλη νίκη.

Εντυπωσιακό πέρασμα της Φούλαμ από το «Selhurst Park». Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα νίκησε 3-0 και συνέχισε την πολύ καλή της πορεία. Ασίστ του Μίτροβιτς, γκολ του Ριντ και 0-1 στο 31'. Επιπλέον, η αποβολή του Μίτσελ στο 34' με απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά και του Τόμκινς στο 57' με δεύτερη κίτρινη κάρτα καθόρισε την εικόνα του ματς. Έτσι, ο Ριμ στο 71' και ο Μίτροβιτς στο 80' διαμόρφωσαν το τελικό 0-3.

Νικηφόρα πέρασε και η Μπράιτον από την έδρα της Σαουθάμπτον, το «St Mary's Stadium». Επικράτησε 3-1 και ανέβηκε κι άλλο στη βαθμολογία της Premier League. Ο Λαλάνα στο 14' άνοιξε το σκορ, ενώ το αυτογκόλ του Περόντ στο 35' έφερε το 0-2. Ο Μαρτς στο 56' πέτυχε το 0-3 και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι. Η Σαουθάμπτον κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε στο 73' ο Γουόρντ Πράους, απέκρουσε ο Σάντσες, αλλά ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ και μείωσε σε 1-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr