Ποδόσφαιρο

Premier League: Επιστροφή στις νίκες για Τσέλσι, 2-0 την Μπόρνμουθ (vid)

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 - 21:48

Η Τσέλσι άφησε πίσω της τις τρεις σερί ήττες πριν από το Μουντιάλ και επέστρεψε στη δράση με ένα άνετο 2-0 επί της Μπόρνμουθ.

Premier League: Επιστροφή στις νίκες για Τσέλσι, 2-0 την Μπόρνμουθ (vid)

Το τρίποντο απέναντι στην Μπόρνμουθ ήταν επιτακτική ανάγκη και συνδυάστηκε με πειστική εμφάνιση, μια δόση... οξυγόνου για τον Γκρέιαμ Πότερ, που ακόμα βλέπει τους "μπλε" να βρίσκονται στο -6 από τον ελάχιστο στόχο της τετράδας. Οι Λονδρέζοι επέστρεψαν στα «τρίποντα» με τα γκολ των Χάβερτς και Μάουντ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 25λεπτου, με τον πρώτο να μοιράζει και την ασίστ στο συμπαίκτη του στο 24ο λεπτό (2-0). Η Τσέλσι μείωσε έτσι τη διαφορά της από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους 2 βαθμούς, ενώ βρίσκεται στο -6 από την 4η Τότεναμ, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο

Οι γπεδούχοι μπήκαν δυνατά θέλοντας να επιβάλουν το παιχνίδι της και το κατάφεραν. Ο Χάβερτζ προειδοποίησε με κεφαλιά στο 8' και στο 16' άνοιξε το σκορ. Ο Στέρλινγκ γύρισε την μπάλα από δεξιά και ο Γερμανός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο επιθετικός των Λονδρέζων έστρωσε στον Μάουντ κι εκείνος με όμορφο φαλτσαριστό πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Μετά το 2-0 τα Κεράσια αναγκάστηκαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο χωρίς να καταφέρνουν να απειλήσουν. Αντίθετα, λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Τράβερς χρειάστηκε να πει εντυπωσιακά «όχι» στα σουτ του Τζέιμς και του Στέρλινγκ μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά, η Τσέλσι έψαξε και τρίτο γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ, η Μπόρνμουθ είχε τις στιγμές της, όμως δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και έτσι οι Λονδρέζοι ήταν εκείνοι που έφτασαν στη νίκη με το τελικό 2-0.

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Τζέιμς (53' Αθπίλικουετα), Κουλιμπαλί, Σίλβα, Κουκουρέγια, Ζορζίνιο, Ζακάρια (82' Γκάλαχερ), Μάουντ, Πούλισικ (82' Ομπαμεγιάνγκ), Χάβερτζ, Στέρλινγκ (88' Τσάλομπα)

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Τράβερς, Σμιθ, Σένεσι, Κέλι, Ζεμούρα, Στέισι (46' Άντονι), Κουκ, Λέρμα, Μπίλινγκ (66' Κρίστι), Σολάνκι, Μουρ (85΄ Ντεμπελέ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr