Ποδόσφαιρο

Ισοπαλία στο… αντίο για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ στο 2022

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 - 21:59

Το ματς στο Περιστέρι έληξε 1-1 με τον Δικέφαλο του Βορρά να σκοράρει στο πρώτο 45λεπτο και την ομάδα του Κόουλμαν στο δεύτερο.

Ισοπαλία στο… αντίο για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ στο 2022

Το σερί των τεσσάρων νικών που «έτρεψε» ο ΠΑΟΚ σταμάτησε στο Περιστέρι. Με αντίπαλο τον Ατρόμητο, μιας και η ομάδα του Κρις Κόουλμαν έδειξε χαρακτήρα. Έτσι, το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου έγινε 1-1 και το τελευταίο ματς του 2022 έφερε έναν βαθμό σε κάθε ομάδα. Με τους Ολιβέιρα και Κούεν να είναι οι σκόρερ της αναμέτρησης.

Το ματς είχε δύο διαφορετικά κομμάτι. Στο πρώτο μέρος, ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν καλύτερος. Με τον Κωνσταντέλια πολύ δραστήριο και τον Ολιβέιρα σκόρερ, πήρε σημαντικό προβάδισμα. Επιπλέον, είχε και δοκάρι με τον Ράφα Σοάρες. Όμως ο Ατρόμητος στο δεύτερο ήταν υπομονετικός, έψαξε το γκολ και τελικά η προσπάθειά του δικαιώθηκε.

Η αναμέτρηση είχε καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά. Καλό σουτ για τον ΠΑΟΚ με τον Ντάγκλας στο 8', δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Επίσης, μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων με τον Κιάρτανσον που δεν κατάφερε να περάσει τον Κοτάρσκι (10').

Ωστόσο, στο 23' η κίνηση του Κωνσταντέλια ήταν μισό… γκολ. Όπως και η πάσα του για τον Ολιβέιρα που νίκησε τον Γιαννιώτη για το 0-1. Ένα γκολ που μέτρησε μετά και τον έλεγχο της φάσης από το VAR. Ακόμη μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Δικέφαλο του Βορρά στο 34' με δημιουργό τον Κωνσταντέλια, που έστρωσε για τον Ράφα Σοάρες αλλά εκείνος σημάδεψε το δοκάρι! Η τελευταία στιγμή του πρώτου 45λεπτου ανήκε στον Ατρόμητο. Αλλά ο Κοτάρσκι μπλόκαρε το γυριστό του Φριντζόνσον.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με την ομάδα του Κόουλμαν να απειλεί στο 53' με τον Ροτάριου που προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Κοτάρσκι, ενώ είχε δίπλα τον αμαρκάριστο Κιάρτανσον. Όμως, στο 71' ο Ντε Μποκ έκανε τη σέντρα και ο Κούεν με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, πέτυχε το 1-1. Ειδικότερα, η φάση ελέγχθηκε από το VAR πριν κατακυρωθεί το γκολ. Ως το φινάλε δεν έγινε κάποια μεγάλη φάση στα δύο καρέ και το ισόπαλο 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Οικονομίδης (65' Κούεν), Φρίντγιονσον (65' Κλωναρίδης), Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου (85' Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (65' Τζαβίδας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (76' Λύρατζης), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (85' Ντάντας), Ντάγκλας Αουγκούστο, Νάρεϊ (84' Μουργκ), Αντ. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (76' Τόμας).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.