Ποδόσφαιρο

Βαριά ήττα για την Τραμπζονσπόρ [vids]

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 - 22:49

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας με βασικούς τους Μπακασέτα και Σιώπη, ηττήθηκε 4-1 από την Καραγκιουμρούκ.

Βαριά ήττα για την Τραμπζονσπόρ [vids]

Τρία ματς για την 16η αγωνιστική στο τουρκικό πρωτάθλημα έγιναν την Τετάρτη. Με την πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ να ηττάται με το βαρύ 4-1 στην έδρα της Καραγκιουμρούκ. Σε ένα ματς που η αποβολή του Μπάρτρα ήταν καθοριστική, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου!

Ωστόσο και οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, αλλά είχε το προβάδισμα και το κράτησαν ως το φινάλε, για να φτάσουν σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά στην ομάδα της Τραπεζούντας έχασε… έδαφος στη «μάχη» του τίτλου.

Στην αναμέτρηση που έγινε στην Αλάνια, με δύο γνώριμα πρόσωπα στις αρχικές ενδεκάδες, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν. Βασικός για την Καϊσέρισπορ ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, το ίδιο και ο Αχμέντ Χασάν για την Αλάνιασπορ. Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ ήταν εκείνος, δε, που άνοιξε το σκορ για την Αλάνιασπορ. Τέλος, η Ιστανμπούλσπορ πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα». Πολύτιμο τρίποντο με ανατροπή κόντρα στην Κασίμπασα και αισιοδοξία για ακόμη καλύτερες ημέρες στη συνέχεια.

Αλάνιασπορ - Καϊσέρισπορ 3-1

(21' Χασάν, 36' Οζντεμίρ,72' Καράτσα - 59' Καρίμι)

Ιστανμπούλσπορ - Κασίμπασα 2-1

(29' Ετέμι, 78' Γκιουλτεκίν - 26' Πετρέτα)

Καραγκιουμρούκ - Τραμπζονσπόρ 4-1

(6' Οζντόεφ, 34' Μπορίνι, 67' Ρίτσι, 87' Κουασί - 20' Μπάρτρα)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr