Ποδόσφαιρο

Premier League: Ξανά δεύτερη η Μάντσεστερ Σίτι [vid]

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 - 23:58

Με δύο γκολ του Χάαλαντ, πέρασε νικηφόρα με 3-1 από την έδρα της Λιντς και είναι στο -5 από την Άρσεναλ.

Premier League: Ξανά δεύτερη η Μάντσεστερ Σίτι [vid]

Ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο αγγλικό πρωτάθλημα ανέβηκε η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πέρασε νικηφόρα από το «Elland Road» με τον Χάαλαντ να κάνει σε ένα ακόμη ματς τη διαφορά. Ο Νορβηγός σέντερ φορ πέτυχε δύο τέρματα και οδήγησε τους «πολίτες» στη νίκη 3-1 επί της Λιντς.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν από την αρχή του ματς τον έλεγχο. Πολλές ευκαιρίες, κατοχή μπάλας σε πολύ υψηλά επίπεδα (76%-24% στο 25') και το ματς στα μέτρα της. Αλλά το γκολ δεν έρχονταν και ο χρόνος κυλούσε. Όμως, στο 45'+1 ήρθε η «λύτρωση» για τους «πολίτες». Σουτ του Μάχρεζ, ο Μεσλιέ επενέβη, αλλά ο Ρόδρι πήρε το… ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ (0-1).

Στη συνέχεια, στο 51', ο Γκρίλις έδωσε την ασίστ και ο Χάαλαντ δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 0-2. Οι δύο τους συνεργάστηκαν και στο 64' με τον Νορβηγό να σκοράρει και πάλι, πετυχαίνοντας το 0-3.

Το μόνο που άλλαξε ως το φινάλε ήταν το γκολ της Λιντς. Η οποία μείωσε σε 1-3, στο 73'. Μετά το κόρνερ του Γκρίνγουντ, ο Στράικ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, μιας και δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια της αναμέτρησης στο «Elland Road».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr