Ποδόσφαιρο

Η τρίτη και... φαρμακερή του Γκρέι τον έστειλε 5άδα

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 - 20:22

Σκόραρε δύο φορές στο α' ημίχρονο, το VAR τον… σταμάτησε, αλλά στο 52' βρήκε δίχτυα και έδωσε στον Άρη τη νίκη 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η τρίτη και... φαρμακερή του Γκρέι τον έστειλε 5άδα

Απονομή ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Άρης νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στο προτελευταίο ματς της 15ης αγωνιστικής. Με τον Αντρέ Γκρέι να είναι ο «χρυσός» σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς. Στην τρίτη και… φαρμακερή του προσπάθεια. Όχι γιατί έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά διότι το τρίτο το γκολ τελικά μέτρησε. Μιας και είχε σκοράρει στο 21' και το 31', αλλά το VAR είχε ακυρώσει τα γκολ! Στο 52', ωστόσο, η κεφαλιά του κατέληξε στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 1-0 των «κίτρινων» κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε τον Άρη στην 5η θέση.

Η ομάδα του Πάρντιου είχε από την αρχή τον έλεγχο του ματς. Δημιούργησε φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στα πρώτα 45 λεπτά. Ένα σουτ του Καρέλη στο 8' και ένα του Ματέο Γκαρσία στο 12', που πέρασαν πάνω από τις εστίες, χαρακτήρισαν το ματς στο πρώτο τέταρτο. Για να ακολουθήσουν τα δύο γκολ του Γκρέι. Καταρχάς στο 21' με τον Μαντσίνι να βγάζει τον Άγγλο στην… πλάτη της άμυνας. Δύσκολη φάση και το γκολ, μέσω VAR, δεν μέτρησε. Κάτι αντίστοιχο και στο 31', αν και η φάση ήταν περισσότερο «καθαρή» για το οφσάιντ. Και φινάλε με ισόπαλο αποτέλεσμα 0-0 στο ημίχρονο, καθώς ο Ανέστης έδιωξε εντυπωσιακά το φάουλ του Πάλμα στο 45'+1.

Ωστόσο, στο 52', η σέντρα του Μαντσίνι ήταν ιδανική. Ο Γκρέι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τρίτη και… φαρμακερή για τον Άγγλο επιθετικό και τον Άρη που πήρε, επιτέλους, το προβάδισμα καθώς ήταν από την αρχή καλύτερος. Η αντίδραση του Παναιτωλικού ήρθε στο 67' με το σουτ του Μλάντεν από κοντά, αλλά εκεί επενέβη καίρια ο Φαμπιάνο. Οι «κίτρινοι» απείλησαν επίσης στο 68' με τον Φλόρες να απομακρύνει στη γραμμή το πλασέ του Γκρέι και στο 78', αλλά ο Λιάβας έκοψε σωτήρια τον Μανού Γκαρθία.

Όμως, ο Παναιτωλικός είχε κι εκείνος τη δική του στιγμή. Στο 81' με τον Ζοάο Πέδρο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση για το 1-1! Με τον Αντρέ Γκρέι να χάνει άλλη μια μεγάλη φάση στο 82' από το ύψος του πέναλτι.

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία (80' Ιτούρμπε), Μαντσίνι (71' Νταμπό), Λούις Πάλμα (89' Εμπακατά), Γκρέι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χουχούμης, Μάρτενσον (69' Σενγκέλια), Φλόρες, Ντίας Ντάγκο (75' Ξενιτίδης), Κολοβός (75' Ζοάο Πέδρο), Καρέλης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.