Ποδόσφαιρο

Ισοπαλία σαν... ήττα για Λαμία και ΠΑΣ [vids]

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 - 20:44

Το ματς στο «Αθανάσιος Διάκος» έληξε 1-1 με τις δύο ομάδες να παραμένουν στην 13η και την 11η θέση στους 10 και 11 βαθμούς, αντίστοιχα.

Ισοπαλία σαν... ήττα για Λαμία και ΠΑΣ [vids]

Όπως κύλησε το ματς και βάσει αποτελέσματος, κανείς εκ των δύο δεν μπορεί να νιώθει χαρούμενος. Διότι η ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε έναν πόντο σε καθένα, αλλά δεν τους απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη. Οι μεν Γιαννιώτες είναι στην 11η θέση με 11 πόντους, η δε ομάδα από τη Φθιώτιδα στην 13η θέση με 10 βαθμούς, αντίστοιχα. Βέβαια, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, αλλά κανείς τους δεν θα κάνει… χαρούμενη Πρωτοχρονιά!

Σουτ και από τις δύο ομάδες στο πρώτο τέταρτο, αλλά χωρίς ουσία. Τα πλάνα του Στάικου άλλαξαν νωρίς στο ματς με τον τραυματισμό του Ροσέρο και την αναγκαστική είσοδο του Σταματελόπουλου. Οι Γιαννιώτες χρειάστηκαν λίγο λεπτά για να βρουν ισορροπία στο παιχνίδι τους. Αλλά είχε την μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Μιας και στο 29' μετά το κόρνερ του Σόρια, ο Παντελάκης έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Σαράνοφ!

Ο ΠΑΣ απείλησε εκ νέου στο 56' με τον Καραχάλιο, ενώ στο 63' ο Τζανδάρης έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε οριακά δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Σούλη. Η Λαμία βρήκε τελικά το γκολ στο 66'. Μετά το κόρνερ του Μπεχαράνο, η μπάλα έφτασε από την άλλη πλευρά. Εκεί ο Γκοράνοφ έγινε κάτοχος, έκανε τη σέντρα και ο Μπεχαράνο από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0).

Οκτώ λεπτά αργότερα (74'), ο ΠΑΣ ισοφάρισε σε 1-1. Φάουλ του Σόρια, κεφαλιά του Παντελάκη και ο Κορνέζος στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα προ του Σταματελόπουλου, την έστειλε στα δίχτυα του Σαράνοφ.

Οι Γιαννιώτες άγγιξαν και την ανατροπή στο 78'. Ο Παντελάκης απομάκρυνε, αλλά η μπαλιά του έγινε πάσα για τον Σταματελόπουλο που βρήκε στην κόντρα. Πιο γρήγορος από τον Αντέτζο, βρέθηκε απέναντι από τον Σαράνοφ, αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Μπεχαράνο (88' Βασιλακάκης), Τζανδάρης, Ντε Βιντσέντι (65' Σλίβκα), Νούνιες, Γιακουμάκης, Μανούσος (84' Μπάμπης).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Λιάσος (72' Τζίμας), Καραχάλιος, Ριένστρα, Παμλίδης, Μορέιρα, Ροσέρο (17' Σταματελόπουλος, 86' Μπάλαν).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr