Ποδόσφαιρο

Ligue 1: Εξάρα της Μαρσέιγ και 3η θέση [vids]

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 - 00:38

Μία ακόμη νίκη για την ομάδα της Μασσαλίας, συνέτριψε 6-1 την Τουλούζ. Άφησε βαθμούς η Λανς στη Νίκαια.

Ligue 1: Εξάρα της Μαρσέιγ και 3η θέση [vids]

Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη 6-1 για την ομάδα της Μασσαλίας. Η Μαρσέιγ συνέτριψε την Πέμπτη το βράδυ της Τουλούζ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Τούντορ νίκησε με εμφατικό τρόπο και πλησίασε στους 4 πόντους τη δεύτερη Λανς (σ.σ.: 37 με 33). Καθώς την ίδια ώρα η δεύτερη Λανς άφησε βαθμούς στη Νίκαια, κόντρα στη Νις με την ισοπαλία 0-0.

Στο «Vélodrome» οι Μασσαλοί επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους. Ο Ρονζιέ άνοιξε το σκορ στο 13', για να ακολουθήσει το αυτογκόλ του Νικολάισεν στο 43'. Δύο ακόμη τέρματα ως το 62', αρχικά με τον Κολάσιντατς στο 51' και στη συνέχεια με τον Παγιέ στο 62' για το 4-0 της Ολιμπίκ. Η Τουλούζ πέτυχε το γκολ της… τιμής με τον Φαν ντεν Μπούμεν στο 66'. Ωστόσο, ο Ουντέρ στο 79' και ο Ταβάρερ στο 82' διαμόρφωσαν το τελικό 6-1.

Σημαντικό «διπλό» για την Μονπελιέ. Πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λοριάν με 2-0. Καταρχάς στο 3' ο Σαβανιέ πέτυχε το 0-1, για να ακολουθήσει το τέρμα του Βαχί στο 22' για το 0-2 που δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Τέλος, η Ρεμς νίκησε 3-1 την Ρεν. Σε ένα ματς που ο Μπαλογκούν στο 6' και ο Φλιπς στο 22' έδωσαν… αέρα δύο τερμάτων στη Ρεμς. Αν και η Ρεν κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (45'+1) με το γκολ του Τεατέ, η Ρεμς «κλείδωσε» τη νίκη στο 84' με το δεύτερο τέρμα του Μπαλογκούν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr