Ποδόσφαιρο

La Liga: «Μίλησαν» οι Μουνταλικοί «ροχιμπλάνκος» [vids]

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 - 00:58

Με γκολ από Ζοάο Φέλιξ και Μοράτα, η Ατλέτικο νίκησε 2-0 την Έλτσε. Ισοπαλία χωρίς σκορ ανάμεσα σε Μπέτις και Μπιλμπάο.

La Liga: «Μίλησαν» οι Μουνταλικοί «ροχιμπλάνκος» [vids]

Νίκη, έστω και με τον δύσκολο τρόπο, για την Ατλέτικο κόντρα στην Έλτσε. Το βράδυ της Πέμπτης, στο «Wanda Metropolitano» οι παίκτες του Σιμεόνε πήραν το τρίποντο (2-0) που τους έφερε ξανά στην τρίτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος. Ωστόσο το ματς στη Μαδρίτη ήταν επεισοδιακό.

Διότι είχε τρεις αποβολές. Η πρώτη στον Βερντού της Έλτσε (απευθείας κόκκινη) στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45'+1). Η δεύτερη ήταν στον Ερμόσο της Ατλέτικο στο 56' (δεύτερη κίτρινη) και η τρίτη στον Κίνα, στο 90' (επίσης δεύτερη κίτρινη).

Παρόλα αυτά, δύο εκ των Μουντιαλικών «ροχιμπλάνκος», ο Ζοάο Φέλιξ και ο Μοράτα ανέλαβαν δράση. Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ στο 56', για να ακολουθήσει το γκολ από τον διεθνή Ισπανό σέντερ φορ στο 74' και να διαμορφώσει το 2-0.

Ένα σημαντικό αποτέλεσμα, καθώς στο «Benito Villamarín», Μπέτις και Μπιλμπάο έμειναν στο 0-0. Στις καθυστερήσεις (90'+6) ο Λούις Φελίπε είδε την κόκκινη κάρτα. Βέβαια, αυτό το 0-0 «αδικεί» εν μέρει τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων, που είχαν αρκετά ευκαιρίες.

Ισοπαλία και στο ματς της Τζιρόνα με την Βαγιεκάνο. Αν και οι δύο αντίπαλοι σκόραραν από δύο φορές. Αμφότερες πάντως παραμένουν αήττητες για πολλές αγωνιστικές. Μόλις στο 2' η Ράγιο άνοιξε το σκορ με τον Καμέγιο (0-1), αλλά η Τζιρόνα ισοφάρισε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καστεγιάνος στο 34'. Ανάλογο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος. Προβάδισμα 2-1 της Βαγιεκάνο με τον Παλαθόν στο 62', για να ισοφαρίσει με νέο πέναλτι η καταλανική ομάδα. Ο Σάιθ σημάδεψε σωστά, στο 75', από την «άσπρη βούλα» για το τελικό 2-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr