Ποδόσφαιρο

Premier League: Η Λέστερ τα έβαλε, η Λίβερπουλ τα χάρηκε! [vids]

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 - 00:51

Νίκη 2-1 για τους «reds» χάρη στα δύο αυτογκόλ που έβαλαν οι «αλεπούδες». Σπουδαίο «διπλό» της Μπρέντφορντ κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

Premier League: Η Λέστερ τα έβαλε, η Λίβερπουλ τα χάρηκε! [vids]

Η Λέστερ έβαλε δύσκολα στην Λίβερπουλ μέσα στο «Anfield». Καθώς προηγήθηκε πολύ νωρίς. Η ομάδα του Κλοπ είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά το γκολ δεν έρχονταν. Αλλά τελικά τα έβαλε μόνη της η Λέστερ. Με δύο αυτογκόλ επέτρεψε στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να πάρει τη νίκη 2-1 και να βελτιώσει κι άλλο τη βαθμολογία της.

Μόλις στο 4' οι «αλεπούδες» άνοιξαν το σκορ με τον Ντιούσμπερι-Χολ. Με το 0-1 να παραμένει για περισσότερα από 30 λεπτά. Αλλά μέσα σε 5 λεπτά ήρθαν τα πάνω-κάτω στο ματς. Αρχικά στο 38' και στη σέντρα του Άρνολντ, ο Φάες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 43' και μετά το πλασέ του Νούνιες έκανε ένα ακόμη λάθος για να πετύχει και δεύτερο αυτογκόλ.

Στο άλλο ματς της Παρασκευής, η Μπρέντφορντ πέτυχε μεγάλο «διπλό» μέσα στο Λονδίνο, κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Με τα δύο γκολ για την ομάδα του Τόμας Φρανκ να έρχονται στο πρώρο ημίχρονο. Ο Τόνεϊ στο 18' άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Ντασίλβα στο 43' και να πετύχει το τελικό 0-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr