Ποδόσφαιρο

La Liga: Ο Μπενζεμά το πήρε πάνω του [vids]

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 - 01:19

Με δύο γκολ του Γάλλου στο φινάλε, η Ρεάλ νίκησε 2-0 τη Βαγιαδολίδ. Ένα ακόμη ματς χωρίς νίκη για τη Σεβίλλη.

La Liga: Ο Μπενζεμά το πήρε πάνω του [vids]

Αν και δεν βρέθηκε στο Μουντιάλ λόγω του τραυματισμού του, ο Καρίμ Μπενζεμά είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Το έδειξε όλο το 2022 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το επανέλαβε το βράδυ της Παρασκευής κόντρα στη Βαγιαδολίδ, στο τελευταίο ματς της χρονιάς. Ο Γάλλος φορ και κάτοχος της «χρυσής» μπάλας σκόραρε στο 83' με πέναλτι και στο 89' και ήταν αυτός που «καθάρισε» για να φύγουν οι «merengues» νικητές με 2-0 από το «José Zorrilla» και να προσπεράσουν την Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία.

Μία ακόμη αγωνιστική που η Σεβίλλη έμεινε χωρίς νίκη. Ισοπαλία 1-1 στο Βίγκο κόντρα στη Θέλτα. Με την ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι να παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Η Θέλτα άνοιξε το σκορ στο 33' με το γκολ του Βέιγκα μετά την ασίστ του Άσπας, αλλά οι Σεβιγιάνοι ισοφάρισαν στο 54' με τον Σάλας.

Επιπλέον, χωρίς νικητή έληξε και το ματς της Κάντιθ με την Αλμερία. Ο Μελέρο άνοιξε το σκορ (0-1) στο 40', αλλά στο 83' ο Λούκας Πέρες ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Η Χετάφε πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα» μετά το 2-0 κόντρα στη Μαγιόρκα. Ο Μπόρχα Μαγιοράλ στο 51' πέτυχε το 1-0 για την ομάδα από τα προάστια της Μαδρίτης. Επιπλέον, σκόραρε και δεύτερη φορά στο 78', για το τελικό 2-0 της ομάδα του Κίκε Φλόρες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr