Ποδόσφαιρο

Έσκασε: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίκτης της Αλ Νασρ! [vid]

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 - 01:57

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ως το 2025.

Έσκασε: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίκτης της Αλ Νασρ! [vid]

Εδώ και αρκετές ημέρες η φημολογία ήταν έντονη. Ωστόσο την Παρασκευή έπαψε να είναι φημολογία και έγινε γεγονός. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ, από τη Σαουδική Αραβία. Η αραβική ομάδα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, ανακοινώθηκε το τεράστιο μεταγραφικό deal που θα αποφέρει στον 37χρονο επιθετικό κοντά στα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κριστιάνο με την ομάδα του Ριάντ έχει ως εξής. Τα 70 εκατομμύρια ευρώ αφορά τα χρήματα που θα του καταβάλλει η Αλ Νασρ ως το 2025. Επιπλέον, άλλα 130 εκατομμύρια ευρώ θα φτάσουν στους λογαριασμούς του Ρονάλντο μέσα από συμφωνίες και συνεργασίες με χορηγούς.

Όπως και να έχει, όμως, πρόκειται για ένα τεράστιο deal σε όλα τα επίπεδα που αλλάζει το status του ποδοσφαίρου στον αραβικό κόσμο! Ο «CR7» θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, με την οποία λογικά θα ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Μιας και το 2025 που θα εκπνεύσει το συμβόλαιό του, θα είναι 40 χρονών!

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Αλ Νασρ, για τη μεταγραφή του Κριστιάνο, αναφέρει: «Γράφτηκε ιστορία. Η απόκτηση που όχι μόνο θα εμπνεύσει την ομάδα μας να φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, αλλά θα εμπνεύσει το πρωτάθλημά μας, το έθνος μας και τις μελλοντικές γενιές, αγόρια και κορίτσια ώστε να βρουν τον καλύτερό τους εαυτό. Καλωσόρισες Κριστιάνο Ρονάλντο στο νέο σου σπίτι».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr