Ποδόσφαιρο

«Τρέλα» για Ρονάλντο - Πουλήθηκαν 2 εκ. φανέλες της Αλ Νασρ με το 7 [vid]

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023 - 20:20

Μέσα σε 48 ώρες εξαφανίστηκε η πρώτη παρτίδα από τις νέες εμφανίσεις του Κριστιάνο. Ετοιμάζεται νέα για να καλυφθεί η ζήτηση.

«Τρέλα» για Ρονάλντο - Πουλήθηκαν 2 εκ. φανέλες της Αλ Νασρ με το 7 [vid]

Σε ρυθμούς Κριστιάνο κινούνται όλα στο Ριάντ και την Αλ Νασρ. Καθώς την Τρίτη το απόγευμα, στις 18:00, έχει προγραμματιστεί η τελετή υποδοχής του. Όπως αναφέρει και η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, «η τελετή υποδοχής του καλύτερου παίκτη στον κόσμο!»

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με ιδιωτικό αεροπλάνο ταξίδεψε το βράδυ της Δευτέρας, από τη Μαδρίτη για το Ριάντ. Αλλά ήδη στη Σαουδική Αραβία επικρατεί «τρέλα» γύρω από τον 37χρονο επιθετικό. Διότι μέσα σε 48 ώρες αυτό που συνέβη δεν είχε προηγούμενο. Μιας και πουλήθηκε ένας τεράστιος αριθμός εμφανίσεων της Αλ Νασρ με το νούμερο «7» στην πλάτη!

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε δύο ημέρες πουλήθηκαν 2.000.000 φανέλες. Με αποτέλεσμα να εξαντληθεί η πρώτη παρτίδα που είχε τυπωθεί. Πλέον, οι άνθρωποι της Αλ Νασρ έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία τυπώματος και δεύτερης παρτίδας από εμφανίσεις του Κριστιάνο με την Αλ Νασρ, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες που υπάρχουν από τους φίλους της ομάδας του Ριάντ και όχι μόνο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr