Ποδόσφαιρο

Η εξαιρετική Μπρέντφορντ «προσγείωσε» την Λίβερπουλ [vid]

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023 - 21:35

Ποδαρικό με το... αριστερό για τους «reds», που ηττήθηκαν 3-1 από την εξαιρετική Μπρέντφορντ.

Η εξαιρετική Μπρέντφορντ «προσγείωσε» την Λίβερπουλ [vid]

Η χρονιά δεν μπήκε καλά για την Λίβερπουλ. Στο πρώτο ματς για το 2023, στην έδρα της Μπρέντφορντ, οι «reds» δεν τα κατάφεραν. Τα αμυντικά τους θέματα έκαναν… μπαμ και το πλήρωσαν με την ήττα 3-1 στο «Brentford Community Stadium».

Στην εκκίνηση της 19ης αγωνιστικής στην Premier League, η εξαιρετική φέτος Μπρέντφορντ πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ του Κλοπ. Με την ομάδα του Τόμας Φρανκ να δίνει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα που έχει φέτος, με νίκες κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Έτσι, με το 3-1 με το οποίο επικράτησε των «reds» ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας, στο -2 από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Αν και η Μπρέντφορντ ήταν επικίνδυνη στην επίθεση, πήρε το προβάδισμα με τη βοήθεια της τύχης. Καθώς στο 19' μετά από κόρνερ, κόντραρε στα πόδια του Κονατέ και κατέληξε στα δίχτυα του Άλισον. Στο 40' σκόραρε ο Μι, αλλά το VAR δεν μέτρησε το γκολ για οφσάιντ. Αλλά στο 42' ο Γουίσα βρήκε δίχτυα και το προβάδισμα της Μπρέντφορντ πήγε στο 2-0. Η Λίβερπουλ αντέδρασε προσωρινά.

Είχε ένα καλό σουτ με τον Τσιμίκα. Πέτυχε γκολ με τον Νούνιες στο 48' που δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Αλλά τελικά, στο 50' ο Τσάμπερλεϊν μείωσε σε 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Αλλά τα αμυντικά θέμα που είχαν οι «reds» δεν μειώθηκαν. Έτσι στο 84' ο Εμπεούμο έκλεψε από τον Κονατέ και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 3-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr